19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο “Darth Vader” συνάντησε για πρώτη φορά την “Princess Leia” στο The Big Bang Theory!

    Απίστευτο κι όμως αληθινό… Δύο μύθοι του Star Wars franchise δεν είχαν συναντηθεί ποτέ στη ζωή τους και χρειάστηκε ένα επεισόδιο του The Big Bang Theory για να συμβεί!

    darth princess

    Οι Carrie Fisher και James Earl Jones, δηλαδή αντίστοιχα η Princess Leia και ο Darth Vader δεν είχαν γνωρίσει ποτέ ο ένας τον άλλον. Την ώρα που ο Jones ήταν στο booth για να γράφει τα φωνητικά του Vader, η Fisher έπαιζε απέναντι στον David Prowse που φορούσε την μάσκα του άρχοντα του σκότους. Έτσι δεν βρέθηκαν ποτέ από κοντά. Χρειάστηκε να περάσουν 40 ολόκληρα χρόνια και να γυριστεί ένα special Star Wars επεισόδιο στο The Big Bang Theory για να γίνει η ιστορική συνάντηση!

    big bang theory

    Στο Comic-Con αποκαλύφθηκε πως στο επεισόδιο “The Convention Conundrum” της 7ης σεζόν που προβλήθηκε πριν κάμποσους μήνες, οι δύο ηθοποιοί έκαναν την παρθενική τους γνωριμία, με το κλου της ιστορίας να είναι πως όταν η Fisher είδε τον Jones, φώναξε “Daddy!”.
    Συγκεκριμένα το σενάριο ήθελε τον Sheldon του The Big Bang Theory να συναντά τον Jones σ’ ένα εστιατόριο και αφού εκεί θα ανακαλύψουν την κοινή τους αγάπη για το Star Wars, θα ξεκινήσουν για μία βραδιά διασκέδασης. Στην πορεία όμως ο Jones θα αποφασίσει να κάνει μία φάρσα στην Fisher!

    https://www.youtube.com/watch?v=VzcPSVNQyHo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles