14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Darth Vader θα είναι σίγουρα στο Rogue One: A Star Wars Story

    Η μεγάλη απορία που υπάρχει γύρω από το Rogue One: A Star Wars Story δεν είναι άλλη από το εάν θα εμφανιστεί τελικά ο Darth Vader στο prequel/spinoff. Ενώ στο trailer δεν είχαμε δει ούτε υποψία του, οι φήμες έδιναν και έπαιρναν πως θα επιστρέψει χωρίς φυσικά να μπορεί κανείς να το πει με σιγουριά αυτό για τον Dark Lord of the Sith. Μετά όμως τις αποκαλύψεις που έκανε το Rogue One: A Star Wars Story: The Official Visual Story Guide η υπόθεση μοιάζει κλεισμένη.

    1Rogue One- A Star Wars Story - The Official Visual Story Guide.

    Το επίσημο βιβλίο παραθέτει εντυπωσιακά στοιχεία και εικόνες από την πολυαναμενόμενη ταινία του Gareth Edwards. Ανάμεσα σ’ αυτά είναι τα ονόματα και οι περιγραφές των καινούργιων χαρακτήρων, σχέδια από τα μαχητικά και άλλα πολλά που σίγουρα έκαναν τους fans να ρίξουν μία ματιά ξανά στο ημερολόγιο και να μετρήσουν τις μέρες μέχρις τις 16 Δεκεμβρίου (υπομονή έχει πολύ ακόμα…).

    robook2

    Μία εικόνα ωστόσο είναι πολύ χαρακτηριστική αφού ο απόλυτος villain είναι στο κέντρο της σελίδας και ξεχωρίζει επιβλητικά απ’ όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες, μία σχεδόν χειροπιαστή απόδειξη πως ο Darth Vader θα είναι στο φιλμ. Δεν ξέρουμε για πόση ώρα θα μείνει μπροστά στην κάμερα, ωστόσο μοιάζει σίγουρο πως θα δούμε την μαύρη μάσκα του και θα ακούσουμε την απόκοσμη φωνή του.

    robook3

    Όπως είναι γνωστό τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα πριν από την εποχή του A New Hope, με τους επαναστάτες να προσπαθούν να κλέψουν σχέδια από το πρώτο Death Star, κάτι που το κάνει λογικό να εμφανιστεί ο Vader σ’ ένα τέτοιο σενάριο. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει και η μαρτυρία του Making Star Wars που λέει πως έχουν κατασκευαστεί πολλές στολές του Vader, αφού είναι πιθανόν να τον δούμε σε αρκετές σκηνές δράσης!

    robook6

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles