18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο δημιουργός του X-Files ετοιμάζει το sci-fi The After για τα Amazon studios

    Απουσίαζε εδώ και καιρό από το προσκήνιο, αλλά ο Chris Carter, δημιουργός του περίφημου X-Files, επιστρέφει για το The After, την sci-fi σειρά που θα γυρίσει για λογαριασμό του Amazon!

    theafter

    O πιλότος προβλήθηκε online στις 6 Φεβρουαρίου και τα Amazon Studios ζήτησαν την άποψη των θεατών για το πρώτο επεισόδιο, θέλοντας να δουν το feedback και μετά να πάρουν τις αποφάσεις τους. Τα σχόλια ήταν θετικά, έτσι η σειρά πήρε το πράσινο φως και η πρώτη σεζόν που θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα χωριστεί σε τέσσερα δύωρα, θα προβληθεί στις αρχές του 2015. 
    Το θέμα είναι πως ο Carter υποστηρίζει πως θα χρειαστεί πολλά περισσότερα για να πει την ιστορία, για την ακρίβεια 99! Εάν κάποιος θυμηθεί τα 200 plus επεισόδια του X-Files (ναι, δεν ήταν όλα άψογα…) μάλλον το πιστεύει αυτό που λέει.
    Η σειρά που επικεντρώνεται σε μία ομάδα ανθρώπων, ξένων μεταξύ τους που πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν στο μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό που τους προκύπτει ξαφνικά, θα έχει διάφορα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τον Carter. Από action μέχρι supernatural. Το τελευταίο δεν χρειαζόταν καν να μας το πει…

    https://www.youtube.com/watch?v=35m7oeHNwn4

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles