22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Doctor Strange θα εμφανιστεί στο Avengers: Infinity War!

    Ο “Mad Titan”, Thanos θα πρέπει να προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τα μαγικά του Doctor Strange στο επόμενο Avengers! Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Empire ο Benedict Cumberbatch που έχει φορέσει εδώ και καιρό τη στολή του ήρωα της Marvel, άφησε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως ο Sorcerer Supreme θα κάνει την επόμενη εμφάνισή του στο Marvel Cinematic Universe στο Avengers: Infinity War. Όταν τον ρώτησαν ποια θα είναι η συνέχεια για τον χαρακτήρα μετά την πρώτη του σόλο ταινία, ο Cumberbatch ξεκίνησε να συζητά για “την λογιστική πρόκληση να συγχρονίσει το πρόγραμμά του με εκείνο των Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Elizabeth Olsen και Paul Bettany.” “Το να βρεθούμε όλοι μαζί θα είναι κάτι μοναδικό. Αυτός είναι ο λόγος που συστήνεται αυτός ο χαρακτήρας, για να ανοίξει το επόμενο κεφάλαιο” θα πει ο Βρετανός ηθοποιός.

    doctor-strange-2016-banner

    Ο Cumberbatch δεν ανέφερε ξεκάθαρα τον τίτλο του Infinity War αλλά είναι το πλέον πιθανό πως μιλάμε για την συγκεκριμένη παραγωγή όπου έχουν ήδη κλείσει θέσεις οι Downey (Iron Man), Hemsworth (Thor), Olsen (Scarlet Witch) και Bettany (Vision). Όσο για το πως θα εναρμονιστεί με το Marvel Cinematic Universe, πολλοί λένε ήδη πως θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για κάποιο post credits sequence που θα ακολουθήσει μετά το τέλος του Doctor Strange. Από την άλλη πάλι υπάρχει και η πρόσφατη φωτογραφία από το σετ του Thor: Ragnarok που δείχνει τον God of Thunder να κρατάει μία business card με την διεύθυνση του Doctor Strange…
    To φιλμ αναμένεται στις 4 Νοεμβρίου και εκεί θα δούμε τι θα αποκαλυφθεί σχετικά με την συνεργασία του Doctor Strange με τους Avengers, των οποίων το Infinity War θα καταφθάσει το μακρινό Μάιο του 2018.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles