18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    O «εξοπλισμός» του σωστού gamer!

    Life is gaming και… gaming is life, όπως αναφέρει και ένα γνωστό ρητό, για αυτό εάν το πάθος σου είναι το gaming και συνηθίζεις να λιώνεις αμέτρητες ώρες μπροστά από την οθόνη σου παίζοντας solo είτε με παρέα θα πρέπει να έχεις πάντοτε μαζί σου και τον κατάλληλο εξοπλισμό! Εάν λοιπόν ζείτε και αναπνέετε για τα αγαπημένα σας video games, κάναμε μία βόλτα στα καταστήματα Κωτσόβολος και συγκεντρώσαμε μία σειρά από gaming προϊόντα (κονσόλες / αξεσουάρ και γνωστούς τίτλους), που είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν και με το παραπάνω τις gaming ανάγκες σουGet ready λοιπόν και… choose your (gaming) weapons!

    ps6rxkgp-1407736936

    Consoles & Gaming Laptops

    Επιλέγοντας την gaming πλατφόρμα που θα σας συνοδεύει στα video game ταξίδια σου σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι βέβαιο ότι θα βρεθείς στο δίλημμα PlayStation 4  ή Xbox One ή μήπως να δώσεις μία ευκαιρία στα gaming laptops. Όποια και εάν είναι η τελική επιλογή σου, ο Κωτσόβολος έχει σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι…

    PlayStation 4 Slim

    H κονσόλα της Sony είναι το καλύτερο «εισιτήριο» σου στον κόσμο του gaming και τώρα που κυκλοφόρησε ανανεωμένη με 30% λιγότερο όγκο και 25% μειωμένο βάρος σε σύγκριση με το πρώτο μοντέλο και φυσικά καλύτερη ενεργειακή συμπεριφορά, το PS4 ανανεώθηκε και έγινε ακόμη πιο προσιτό!

    playstation-4-slim-1

    Xbox One S με FIFA 17

    H Microsoft κατάφερε να «συμπτύξει» την κονσόλα Xbox One και να την κάνει ακόμη πιο όμορφη και ελκυστική, ενώ παράλληλα η υποστήριξη 4Κ περνάει το gaming σε άλλη διάσταση. Στο πακέτο της κονσόλας που περιλαμβάνει την κονσόλα της Microsoft μαζί με το παιχνίδι FIFA 17 θα έχετε στα χέρια σας όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσει το… λιώσιμο!

    xbox-one-s-fifa-bundle-1

    PlayStation VR

    Η Sony μας εισαγάγει στη νέα εποχή του gaming, φέρνοντας στα σπίτια όλων την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας. Από τη στιγμή που θα φορέσεις το VR headset της Sony σίγουρα θα δεις τον κόσμο των video games με άλλο… μάτι. Εάν ψάχνεις για μία πιο εναλλακτική gaming εμπειρία, το PS VR δεν θα σε απογοητεύσει!

    psvr-1

    Asus ROG GL552VW-CN335T Laptop

    Η Asus με την σειρά ROG κυκλοφορεί μία σειρά από gaming προϊόντα που απευθύνονται στους απαιτητικούς λάτρεις του gaming. Εάν λοιπόν σας αρέσει το gaming-on-the-go, στη σειρά ROG περιλαμβάνεται και το Asus GL552VW-CN335T, ένα πανίσχυρο gaming laptop με επεξεργαστή Intel Core i7-6700 ΗQ, μνήμη RAM στα 16GB και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 960M, το μόνο σίγουρο είναι ότι το laptop της Asus δεν γνωρίζει τι σημαίνει η «έννοια» lag.

    kotsovolos-3

    Gaming Mice & Gaming Keyboards

    Σας αρέσει το PC gaming και ειδικότερα τα online games στα οποία απαιτείται ακρίβεια και ταχύτητα; Ε λοιπόν για να μπορέσετε να κυριαρχήσετε θα πρέπει να έχετε στο PC σας, το κατάλληλο gaming mouse και gaming keyboard. Για να μην ψάχνετε άδικα λοιπόν σας έχουμε τις λύσεις…

    Logitech G402 Hyperion Fury Gaming Mouse

    Η Logitech είναι μία εταιρεία που έχει γράψει τη δική της ιστορία στον κόσμο των gaming περιφερειακών και το G402, πρόκειται για ένα gaming ποντίκι το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό όπλο στα χέρια κάθε gamer. Με αισθητήρα Fusion Engine που προσφέρει μοναδική ακρίβεια σε κάθε είδος παιχνιδιού, 8 ρυθμιζόμενα buttons και δυνατότητα για άμεση εναλλαγή των DPI, το G402 αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για όλους τους gamers.

    logitech-hyperion-1

    Razer Mamba Tournament Edition

    H Razer είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, στον τομέα των gaming περιφερειακών, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα διαφορετικών συσκευών. Το Mamba είναι το gaming mouse που θα καλύψει με σχετική άνεση τις ανάγκες σου, καθώς διαθέτει σένσορα 5G laser, 16.000 DPI, 9 programmable buttons, ενώ το on-board storage των 1000MB σου δίνει τη δυνατότητα να παίρνεις μαζί σου τα settings σου.

    razer-mamba

    Coolermaster Desktop Octane Combo

    Τα gaming keyboards αποτελούν «must» για τους gamers που «σέβονται» τον εαυτό τους και η Coolermaster γνωρίζει πολύ καλά το πώς να καλύπτει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών. Το Desktop Octane είναι ένα ανθεκτικό gaming keyboard με backlit φωτισμό (σε 7 διαφορετικά χρώματα), ενώ παράλληλα διαθέτει 19 διαφορετικά anti-ghosting keys. Εκτός από τα παραπάνω το Desktop Octane έρχεται μαζί με το ομώνυμο gaming mouse της Coolermaster.

    octane-desktop-1

    Trust GXT 285 Advanced Gaming

    To Trust GTX 285 πρόκειται για ένα gaming keyboard που δε γίνεται να μην σου κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή που θα το αντικρίσεις. Ο κόκκινος φωτισμός LED ξεχωρίζει, με πλήθος από προγραμματιζόμενα πλήκτρα και δυνατότητα για εισαγωγή μακροεντολών, το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρόταση της Trust θα σου δώσει το πάνω χέρι την ώρα της μάχης!

    trust-gtx-285

    Τα Games!

    Εάν θες να εμπλουτίσεις την συλλογή σου με games που μετράνε, στον Κωτσόβολο υπάρχουν όλες οι τελευταίες κυκλοφορίες. Εμείς από την πλούσια γκάμα που υπάρχει διαθέσιμη επιλέξαμε τα πέντε πιο “hot” games που θα σου κρατήσουν συντροφιά!

    Mafia 3

    Στο Mafia 3 οι gamers ταξιδεύουν σε μία fictional εκδοχή της Νέας Ορλεάνης στα τέλη των 60s. Αναλαμβάνοντας το ρόλο του Clay Lincoln, ενός βετεράνου του πολέμου του Βιετνάμ, στόχος σου είναι να καταφέρεις να επιβιώσεις σε ένα κόσμο που κυριαρχεί το έγκλημα και μόνο ο πιο δυνατός μπορεί να επιβιώσει!

    mafia-3

    Pro Evolution Soccer 2017

    Το αγαπημένο ποδοσφαιράκι της παρέας είναι και πάλι εδώ, με νέα game engine, καλύτερο και πιο εξελιγμένο gameplay και τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις (όπως το Champions League, Europa και Supercup) θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ένα μοναδικό υπερθέαμα!

    pro-evo-2017

    NBA 2K17

    To πιο δημοφιλές basketball sim επιστρέφει και φέτος, έτοιμο να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στους λάτρεις του basket. Όλοι οι μεγάλοι αστέρες του NBA παρελαύνουν μπροστά στις οθόνες σας, με την 2Κ Sports να βελτιώνει και να εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το γνωστό game σε σύγκριση με την περσινή έκδοση.

    nba-2k17

    Battlefield 1

    Εάν σας αρέσουν τα first-person shooters, τότε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Battlefield 1, ένα AAA game που σας μεταφέρει στα αιματοβαμμένα πεδία των μαχών του A’ Παγκοσμίου Πολέμου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα λάβετε μέρος σε ορισμένες από τις πιο ιστορικές μάχες όλων των εποχών που σημάδεψαν τον πιο βρώμικο πόλεμο στην ιστορία.

    battlefield-1-large

    Gears of War 4

    Το γνωστό third-person action shooter επιστρέφει δυναμικά, φέρνοντας στο προσκήνιο όχι τον θρυλικό Markus Fenix, αλλά τον γιο του σε μία περιπέτεια γεμάτη ανατροπές. Με απίθανο story, μοναδικούς χαρακτήρες και το Xbox One στα καλύτερα του από την πλευρά των γραφικών, το Gears of War 4 είναι μία εμπειρία που θα σε αποζημιώσει!

    gears-of-war-4-9

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles