15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο φορητός ανεμιστήρας που σας δροσίζει παντού!

    Όταν απουσιάζει το air-condition, αναλαμβάνει δουλειά ο πάντα πιστός ανεμιστήρας. Ίσως βρίσκεστε στο εξοχικό σας, χωρίς επαρκή ηλεκτρική εγκατάσταση, ή ακόμα και στο αυτοκίνητο, όπου ομολογουμένως το κλιματιστικό λειτουργεί… αδιάκριτα. Η συσκευή που σας προτείνουμε εδώ, διατηρεί μία καλή ισορροπία μεταξύ φορητότητας, ισχύος, αλλά και… τιμής, με κόστος μόλις στα 6,90€.

    ανεμιστήρας χειρός (1)

    ανεμιστήρας χειρός (5)

    ανεμιστήρας χειρός (4)

    Διαθέτει ένα μικρό αλλά πανίσχυρο μοτέρ, που παρέχει αρκετό αέρα για να σας πάρει τα μαλλιά (και τα μυαλά). Ορίζετε την ταχύτητα περιστροφής μέσω ενός αναλογικού knob, που επιτρέπει πιο ακριβή έλεγχο από τους απλούς συνηθισμένους διακόπτες. Το χερούλι περιστρέφεται κατά 180 μοίρες, ενώ ο ανεμιστήρας κατά 360 μοίρες, κάθετα, καθιστώντας τη συσκευή ιδανική για κάθε περίσταση, τόσο σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε εξωτερικό περιβάλλον.

    ανεμιστήρας χειρός (7)

    ανεμιστήρας χειρός (6)

    ανεμιστήρας χειρός (3)

    ανεμιστήρας χειρός (2)

    Η μπαταρία του είναι επαναφορτιζόμενη, και η ενέργεια της αναπληρώνεται μέσω καλωδίου microUSB, χωρίς να απαιτεί ειδικό φορτιστή ή ακόμα και ηλεκτρική πρίζα. Τα δε υλικά κατασκευής είναι εξ ολοκλήρου πλαστικά, ώστε να έχει το ελάχιστο δυνατό βάρος, κάτι που θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα, τόσο όταν το μεταφέρετε στο χέρι, όσο και όταν προσπαθήσετε να το στηρίξετε σε κάποιο σταθερό σημείο.

    Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 6,90€ κάνοντας κλικ εδώ.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles