19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O James Cameron δεν ξετρελάθηκε με το Star Wars: The Force Awakens

    Το παρακάτω video που θα δείτε είναι ο ορισμός του πως αποφεύγεις να απαντήσεις σε μία ερώτηση, αλλά την ίδια στιγμή αφήνεις έντεχνα να φανεί η δυσαρέσκεια σου. Σ’ αυτό βλέπουμε τον James Cameron (Aliens, Avatar) να δέχεται ερώτηση από δημοσιογράφο για το Star Wars: The Force Awakens. Από τον τρόπο που αποφεύγει να απαντήσει ξεκάθαρα αλλά κυρίως από αυτά που αφήνει να εννοηθούν, φαίνεται πως δεν ήταν και ο μεγαλύτερος fan της ταινίας.

    936375-james-cameron

    Στην συνέντευξη που έδωσε λοιπόν στην δημοσιογράφο Hannah Litchfield και στην ερώτησή της εάν είδε την ταινία, ο Cameron είπε πως “ο George (Lucas) κι εγώ συζητήσαμε αρκετά για την ταινία… δεν θέλω να πω πολλά γι’ αυτήν αφού τρέφω μεγάλο σεβασμό στον J.J. Abrams. Θέλω να δω σε ποια κατεύθυνση θα το πάνε.  Θέλω να πω πως οι έξι ταινίες του George πιστεύω πως είχαν περισσότερη καινοτομία όσο αφορά την visual φαντασία. Αυτό το φιλμ ήταν περισσότερο ένα συμμάζεμα των πραγμάτων και των προσώπων που είχαμε δει νωρίτερα και έκανε κάποια μικρά βήματα μπροστά με τους νέους χαρακτήρες. Για εμένα, τα πράγματα είναι ακόμα ανοιχτά. Θέλει να δω που θα πάνε παρακάτω”.
    Είναι σαφές πως ο Cameron αφήνει κάμποσες μπηχτές για την ταινία. Ειδικά η κουβέντα πως μίλησε αρκετά με τον Lucas γι’ αυτήν, o οποίος μπροστά στις κάμερες είχε πει όλα τα “σωστά κλισέ” για το promotion αλλά υπήρχε η αίσθηση πως δεν ήταν 100% υπέρ του τρόπου σκέψης του Abrams, είναι αυτή που έχει πολύ ζουμί. Σίγουρα μετράει περισσότερα κοινά με τον Lucas και λατρεύουν εξίσου τα ειδικά εφέ, σε αντίθεση με τον Abrams που δεν ποντάρει τρελά σ’ αυτά και όταν το κάνει θέλει πιο πρακτικές λύσεις και όχι μόνο CGI.
    Από την άλλη πάλι, μπορεί να πρόκειται για απλή ζήλια αφού ο Abrams είναι αυτή την στιγμή ότι πιο hot υπάρχει στο Χόλιγουντ και ο Cameron έχει καιρό να κάνει θόρυβο με μία ταινία του, αφήνοντας μόνο υποσχέσεις για τα Avatar sequels…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles