20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Mark Zuckerberg δημιούργησε σύστημα τεχνητής νοημοσύνης. Και το όνομα αυτού, Jarvis! (video)

    Ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, θέλει κάθε χρόνο να ξεπερνά τον εαυτό του και να κερδίζει το προσωπικό του στοίχημα. Για το 2016, θέλησε να δημιουργήσει ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και τη δουλειά του. Τελικά τα κατάφερε και ιδού το Jarvis (η ονομασία φυσικά εμπνέεται από… Iron Man), ενώ η φωνή του συστήματος είναι του Morgan Freeman.

     O ιδρυτής του Facebook ξόδεψε περίπου 100 με 150 ώρες για το project σε μία προσπάθεια να συνεχίσει να ασχολείται με προγραμματισμό και κώδικα, κάτι που έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια, ενώ βασίστηκε σε πολλά εργαλεία του Facebook για να αναπτύξει τις “δεξιότητες” του Jarvis, όσον αφορά την αναγνώριση εικόνας και φωνής.
    Ωστόσο, το σύστημα δεν είναι κοντά στο να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο προϊόν. Αποτυγχάνει κάποιες φορές στην αναγνώριση της φωνής του, ενώ έχει και αρκετές ατέλειες ακόμη ατέλειες. Επιπλέον, ο Zuckerberg έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει σχέδια να το μετατρέψει σε ένα Facebook product,  αλλά πιθανότατα θα δημοσιεύει μία περίληψη του project, ελπίζοντας ότι θα συντελέσει στη βελτίωση των διαθέσιμων στο κοινό συστημάτων.

    Δείτε περισσότερα για το Jarvis AI system εδώ και δείτε ακολούθως το χιουμοριστικό video του Zuckerberg και της οικογένειάς του.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles