21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ο Mark Zuckerberg “σπάει τη σιωπή του” και μιλάει για μετοχή, Facebook Phone, Android εφαρμογή και άλλα… λάθη

    Μιλώντας στον Michael Arrington και το συνέδριο “TechCrunch Disrupt”, ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, παραδέχεται τις λάθος κινήσεις της εταιρείας, όσον αφορά τη στρατηγική στο κομμάτι της mobile app της, αναφέροντας ότι το μεγαλύτερο λάθος ήταν το ότι στοιχημάτισαν στην HTML 5 αντί για τoν native” κώδικα. “Κάψαμε δύο χρόνια” είπε χαρακτηριστικά ο Mark Zuckerberg, αναφέροντας ότι η εταιρεία θα εγκαταλείψει την HTML 5 και στην Android εφαρμογή της, για την οποία μία native version θα είναι διαθέσιμη σύντομα.

    Θα ακολουθήσουμε μία “native” προσέγγιση τόσο στο iOS όσο και στο Android. Ένα μέρος της υποδομής που χρησιμοποιήθηκε για την iOS εφαρμογή θα εφαρμοστεί εκ νέου στο Android”, σημείωσε ο Zuckerberg, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες για το πότε θα λανσαριστεί η πολυπόθητη ενημερωμένη Android εφαρμογή του Facebook.

    Ο Mark Zuckerberg αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της IPO του Facebook και της “πτωτικής” κίνησης της μετοχής της εταιρείας, ενώ σημείωσε ότι πιστεύει ακράδαντα ότι η πορεία τους στο μέλλον θα εξαρτηθεί από το “mobile” κομμάτι, στο οποίο πρέπει να κάνουν πολύ περισσότερες κινήσεις απ’ ό,τι στο παρελθόν.

    Δε δίστασε, πάντως, να σημειώσει ότι ένα Facebook Phone δεν έχει κανένα απολύτως νόημα“Προκαλεί ενδιαφέρον να πούμε ότι κατασκευάζουμε ένα τηλέφωνο κι αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι θέλουν να γράψουν γι’ αυτό. Είναι, όμως, ξεκάθαρα μία λάθος στρατηγική για εμάς”.

    Κι ενώ ο Mark είπε όλα αυτά τα ενδιαφέροντα, από τη συνέντευξη βγήκε και μία λιγάκι πιο… κίτρινη είδηση, που αφορούσε την απουσία της… βέρας από το χέρι του, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας φωτό και video από τη χθεσινή του παρουσία. Και κάπως έτσι, αυτό το νέο κάνει πολύ περισσότερα hits από όλες τις υπόλοιπες δηλώσεις του. Τστστσ… Κουτσομπόληδες που είμαστε όλοι μας.

    Πηγές: TechcrunchThe Verge, Huffington Post

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles