17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο νέος ανελκυστήρας Gen2 της OTIS για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά!

    Η εταιρεία ανελκυστήρων OTIS παρουσίασε τους νέους ανελκυστήρες Gen2 με μία διαδραστική εκδήλωση για τους συνεργάτες της στον πολυχώρο του Gazarte. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους καινούργιους μοντέρνους θαλάμους Gen2 και να θαυμάσουν τους ατμοσφαιρικούς εσωτερικούς χώρους και τις τεχνολογίες αιχμής που αυτοί ενσωματώνουν.

    otis-photo-2-large
    O Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OTIS Ελλάδος, Κύπρου & Δυτικών Βαλκανίων, κ. Νάσος Μπίκας

    Οι νέοι ανελκυστήρες Gen2 συνδυάζουν την αισθητική και την «έξυπνη» λειτουργικότητα. Με περισσότερους από 400.000 συνδυασμούς σε αισθητικές επιλογές και με πρωτοποριακές high-end τεχνολογίες, η OTIS έρχεται να αλλάξει την εμπειρία του ανελκυστήρα. Οι ανελκυστήρες της OTIS προσφέρουν στον αρχιτέκτονα την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ακόμα δωμάτιο στο κτίριο, που πέρα από τη μετακίνηση των επιβατών, συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας διαδρομής καθώς και του κτιρίου στο σύνολό του.

    otis-gen-2-2

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles