19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ο νέος μεγάλος ρόλος του Tom Hardy θα είναι στη μίνι σειρά εποχής Taboo

    Το σερί του Tom Hardy την τελευταία δεκαετία είναι εντυπωσιακό. Bronson, The Dark Knight Rises, Locke, The Drop, Mad Max, και πάει λέγοντας για τον ηθοποιό που δεν έχει πατήσει ακόμα τα 40 και θεωρείται ο καλύτερος της γενιάς του. Αυτό το σερί θα έχει και συνέχεια αφού έχει ήδη ολοκληρώσει τις σκηνές του νέου ρόλου του που θα μαγνητίσει το τηλεοπτικό κοινό της Βρετανίας, σε μία ιστορία που ταξιδεύει στο Βικτωριανό Λονδίνο για ένα εντελώς διαφορετικό Downton Abbey. To Taboo στα σίγουρα δεν θα έχει λουσάτα ρούχα και λόρδους να πίνουν τσάι, αλλά αντίθετα θα ποντάρει πολλά στην εντυπωσιακή και συχνά “ζωώδη” ερμηνεία του Hardy.

    Screen Shot 2016-08-22 at 3.39.04 PM

    Η σειρά ακολουθεί τη ζωή του James Keziah Delaney, ένας άντρας που αν θεωρείται εδώ και καιρό νεκρός αυτός θα επιστρέψει στο Λονδίνο για να πάρει την εκδίκησή του. Αφήνει την Αφρική του 1814 για να διεκδικήσει ότι έχει απομείνει από τη ναυτιλιακή αυτοκρατορία του πατέρα του και να φτιάξει ξανά τη ζωή του. Όταν όμως θα αποδειχθεί πως η παρακαταθήκη που έχει αφήσει ο πατέρας του κρύβει πολλά βρώμικα μυστικά και σε κάθε γωνιά κρύβεται και από ένας εχθρός, ο James θα προσπαθήσει μέσα από συνωμοσίες, δολοφονίες και προδοσίες να επιβιώσει. Ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό που ξεδιπλώνεται σ’ ένα δράμα εποχής με τον Hardy να πρωταγωνιστεί όπως μόνο αυτός γνωρίζει.
    Το σενάριο της μίνι σειράς που θα έχει οκτώ επεισόδια και θα κάνει σύντομα πρεμιέρα σε BBC και FX, έχει βασιστεί σε μία ιστορία που έγραψε ο ίδιος Hardy μαζί με τον πατέρα του, Chips Hardy, που θα είναι και σύμβουλος παραγωγής. Κάτι άλλο που πρέπει να τονίσουμε είναι πως στο καστ θα δούμε δύο πολύ γνωστές φυσιογνωμίες, βλέπε Michael Kelly, τον “Doug” του House of Cards, αλλά και τον Jonathan Pryce, γνωστό και ως High Sparrow από το Game of Thrones!

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles