16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι επίσημο: Ο Peter Capaldi θα επιστρέψει ως Doctor Who και την Season 9

    Εντάξει δεν ήθελε και πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς, ωστόσο μέχρι να ανακοινωθεί και επίσημα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Ο Steven Moffat, γενικός υπεύθυνος του Doctor Who, της θρυλικής βρετανικής τηλεοπτικής σειράς, επιβεβαίωσε αυτό που περίμεναν πολλοί, πως δηλαδή ο Peter Capaldi θα ερμηνεύσει τον διάσημο ρόλο και την ένατη σεζόν.

    PeterCapaldi

    Ο Moffat έκανε την δήλωση σ’ ένα event για την κυκλοφορία της 8ης σεζόν σε DVD, ωστόσο όσο αφορά την Jenna Coleman, που ερμηνεύει την Clara Oswald, την συνοδοιπόρο του Time Lord, ο Moffat δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει κάτι. Αυτό ίσως και να σημαίνει πως ισχύουν οι φήμες που λένε πως το Doctor Who Christmas special επεισόδιο θα είναι πιθανόν και το τελευταίο της.
    ‘Οσο αφορά τον ίδιο τον Capaldi, αυτός αποκάλυψε πως τον πρωτοπλησίασαν για τον ρόλο το 1996 και το Doctor Who φιλμ, ο οποίος τελικά κατέληξε στον Paul McGann. Ο Capaldi, ένας μέγας θαυμαστής της σειράς -μάλιστα σε νεαρή ηλικία είχε στείλει γράμμα στο επίσημο Doctor Who fan club απαιτώντας να γίνει πρόεδρος (!)- είπε πως είχε απορρίψει την ευκαιρία. Και αυτό γιατί αγαπούσε τόσο πολύ τον Doctor Who που δεν ήθελε να βιώσει την απογοήτευση από κάτι που πίστευε πως δεν θα αποκτούσε ποτέ. Η ζωή όμως τα έφερε αλλιώς και θα συνεχίσει να είναι ο Doctor Who στη μικρή οθόνη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles