20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ο Σουχέι Γιοσίντα μιλάει περί mp3, CD και media server στο PS4

    Ο Σουχέι Γιοσίντα έρχεται για άλλη φορά να σώσει την κατάσταση, αυτή τη φορά όχι με κάποια από τα μαγικά του tweet αλλά με συνέντευξη στο Giant Bomb. Και το θέμα φυσικά ήταν… τα mp3, τα CD και το media streaming στο PS4.

    Ο πρόεδρος της Sony παραδέχτηκε φυσικά πως η αντίδραση του κόσμου για τα MP3 και τα CD τους έπιασε απροετοίμαστους, αφού δεν περίμεναν τέτοιον χαμό μετά τη δημοσίευση του FAQ για το PS4. «Η μεγαλύτερη έκπληξη για εμάς στη Sony», όπως λέει ο Γιοσίντα, ήταν ο αριθμός των ανθρώπων που το πήραν στραβά.

    ps4-mp3-dlna-shuhei-yoshida

    «Δεν είναι ότι είπαμε “Ας μην υποστηρίξουμε αυτή τη λειτουργία για να κάνουν όλοι συνδρομή στο Music Unlimited”», είπε. «Όπως λέμε συνεχώς, εστιάσαμε στις λειτουργίες για τα παιχνίδια. Και μερικά από αυτά που θέλαμε να τα παρέχουμε από την πρώτη μέρα και δεν μπορούσαμε, απογοητευτήκαμε και αγχωθήκαμε και αυτά είχαν τη μεγαλύτερη προτεραιότητα.»

    «Πραγματικά δεν το σκεφτήκαμε καν για τα mp3 ή το DLNA», προσθέτει ο Γιοσίντα. «Σκεφτόμασταν πως θα το κάνουμε κάποια στιγμή. Το κάνουμε με όλα μας τα προϊόντα. Οπότε μας αιφνιδίασε. Ο κόσμος δεν μιλάει για αυτά τα features, σωστά; Αλλά όταν είπαμε ότι δεν τα υποστηρίζουμε, πολλοί θύμωσαν και είπαν “Ακύρωσα την προπαραγγελία”. Περίμενε…».

    «Τώρα που μιλάμε οι ομάδες στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ συζητούν για το πώς και πότε θα μπορέσουμε να βάλουμε αυτές τις λειτουργίες [mp3, CD, media server] στο PS4».

    Οπότε μην αγχώνεσαι, ίσως όχι από την αρχή, αλλά κάποια στιγμή θα παίζεις και τα mp3 σου, θα έχεις και τον media server σου! ;)

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles