21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ο Spectacular Spider-Man θα παλέψει με τον Iron Man!

    Από την στιγμή της επιστροφής του Spider-Man στον κόσμο της Marvel, οι φήμες για το που θα κινηθεί ο σούπερ ήρωας στην επόμενη ταινία του δίνουν και παίρνουν. Tις τελευταίες ώρες ειδικά κυκλοφόρησαν κάποια πολύ εντυπωσιακά νέα, που εάν ισχύσουν θα μιλάμε για ακόμα ένα άκρως ενδιαφέρον crossover. Γιατί κάτι τέτοιο θα προκύψει εάν τελικά κάνει την εμφάνιση του στο The Spectacular Spider-Man (ο τίτλος που ισχύει προς το παρόν) ο Iron Man!

    spiderman-iron-man-

    Σύμφωνα λοιπόν με το Latino-Review, η ταινία δεν θα καταπιαστεί με το στήσιμο κάποιας καινούργιας ιστορίας για τον σούπερ ήρωα με τη μορφή reboot κλπ., αλλά θα τον βρει άμεσα στη διαδρομή ενώ προσπαθεί να γίνει ένας Avenger! Η πηγή του site που ήταν κάποιος πολύ κοντά στην παραγωγή, αποκάλυψε επίσης πως ο Spider-Man θα παλέψει με τον Iron Man. Δεν θα είναι όμως επειδή υπάρχει κάποια αντιπαλότητα μεταξύ τους, αλλά επειδή θέλουν να δουν οι Avengers εάν ο Spider-Man μπορεί να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να πολεμήσει τους χειρότερους εχθρούς της Γης.
    Αν και προς το παρόν ακούγονται πολλά από διάφορες πηγές και καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι, η ιστορία μοιάζει πολύ ενδιαφέρουσα και δεν αποκλείεται να κουμπώνει καλά με την πρόσφατη δήλωση του Robert Downey Jr., πως σε λίγες μέρες έχει να κάνει μία μεγάλη ανακοίνωση. Πριν από καιρό είχε πει κάτι αντίστοιχο πριν μας αποκαλύψει πως θα πάρει μέρος στο Captain America: Civil War. Ίσως τώρα ήρθε η σειρά και του Spider-Man για να σταθούν μαζί μπροστά από την κάμερα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles