18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Stan Lee επιβεβαίωσε πως θα δούμε τον Black Panther στη μεγάλη οθόνη

    Ο 91χρονος μύθος της Marvel, Stan Lee, δεν κατάφερε να κρατηθεί και έκανε αποκαλύψεις στην Fan Expo Canada πριν από λίγες μέρες όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει κάτι νεότερο γύρω από τις παραγωγές του διάσημου brand. Ούτε λίγο, ούτε πολύ επιβεβαίωσε πως όντως θα γυριστεί Black Panther ταινία, κάτι που ακούγονταν αριστερά και δεξιά αλλά δεν είχε μιλήσει κανείς μέχρι τώρα επίσημα.

    black-panther-marvel

    Βασικά όταν τον ρώτησαν εάν η Scarlett Johansson θα υποδυθεί τελικά την Black Widow και θα αποκτήσει και δική της ταινία, εκείνος απάντησε πως είναι πως είναι πιθανό αφού σιγά σιγά αυτό θα συμβεί για τους περισσότερους σούπερ ήρωες. Συνέχισε ωστόσο λέγοντας πως υπάρχουν ήδη παραγωγές που ετοιμάζονται και είναι εκείνες των Ant-Man, Doctor Strange και Black Panther. 
    Για τον Ant-Man τα ξέραμε, δηλαδή για τα σκαμπανεβάσματα με τους σκηνοθέτες και την επιλογή του Paul Rudd στον πρωταγωνιστικό ρόλο, για τον Doctor Strange έχει ήδη κυκλωθεί η ημερομηνία 8 Ιουλίου 2016 ως η πιθανή για να κυκλοφορήσει, για τον Black Panther όμως δεν είχε ακουστεί τίποτα. Φυσικά ο Lee προκάλεσε ένα σημαντικό buzz, αφού ο συγκεκριμένος, αμφιλεγόμενος κατά πολλούς ήρωας, έχει το δικό του ξεχωριστό fanbase που θα τους άρεσε να τον δουν να ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη. Όσο για το ποιος θα τον ερμηνεύσει, αυτό είναι ακόμα πολύ νωρίς για να το γνωρίζει κανείς. Ακόμα και ο ίδιος ο Stan Lee. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles