18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Steve Rogers δεν είναι πλέον ο Captain America

    Στα τελευταία λεπτά του Captain America: Civil War όλοι οι fans των comic books και των superheroes ταινιών παρατήρησαν τον Steve Rogers να εμφανίζεται σε μία σκηνή χωρίς τη στολή του, εντελώς “ανθρώπινος” και με διάθεση να αφήσει πίσω του τον Captain America. Σε συνέντευξή του στην Huffington Post, ο σκηνοθέτης Joe Russo επιβεβαίωσε αυτό που είχαν υποψιαστεί όλοι. Ο Steve Rogers δεν είναι πλέον ο Captain America.

    Screen Shot 2016-08-26 at 1.08.51 AM

    “Με το να αφήσει την ασπίδα είναι σα να αφήνει την ταυτότητά του, σα να παραδέχεται πως η ταυτότητα του Captain America ερχόταν σε αντίθεση με την πολύ προσωπική επιλογή που είχε πάρει” θα πει ο Russo, αναφερόμενος δηλαδή στην απόφασή του να σταθεί απέναντι από τους άλλους φίλους του σούπερ ήρωες και να γίνει ουσιαστικά ένας φυγάς.
    Ο Steve Rogers το έχει ξανακάνει αυτό στα comics, να αφήσει δηλαδή τη στολή του Captain America για να γίνει για σύντομο διάστημα ένας Nomad ήρωας που αναλαμβάνει δουλειές κυρίως για την SHIELD ομάδα. Βέβαια το γεγονός πως ο Steve πρέπει να βοηθήσει τους Iron Man, Thor και Guardians of the Galaxy στο Avengers: Infinity War, σημαίνει πως ίσως σύντομα ξαναφορέσει τη στολή και έτσι οι fans του δεν θα πάθουν στερητικό σύνδρομο.
    Τις πρώτες του Σεπτέμβρη το Captain America: Civil War θα κυκλοφορήσει και επίσημα σε Blu-ray 3D, Blu-ray και DVD.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles