22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    O Superior είναι ο νέος σούπερ ήρωας της 20th Century Fox

    Η 20th Century Fox απέκτησε και επίσημα τα δικαιώματα για να προχωρήσει στην κινηματογραφική προσαρμογή του Superior, μία ακόμα κόμικ δουλειά του Mark Millar των Wanted, Kick-Ass και Secret Service.

    2685140-superior_comic_1

    Tην πολύτιμη βοήθειά του στο project θα δώσει ο Matthew Vaughn, σκηνοθέτης των Kick-Ass και X-Men: First Class, που θα καθήσει πίσω από την κάμερα για να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τον πρώτο σούπερ ήρωα που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας! 
    Η ιστορία της Icon Comics, θυγατρική της Marvel, επικεντρώνεται στον 12χρονο Simon Pooni, που από ένα δραστήριο παιδί με πολλά υποσχόμενη καριέρα στο μπάσκετ, θα βρεθεί καθηλωμένο στο καροτσάκι λόγω της ασθένειας. Πλέον το σινεμά και τα κόμικς είναι η μόνη του διέξοδο, ο μόνος τρόπος για να εκφραστεί. Ένα βράδι θα εμφανιστεί στο προσκέφαλό του μία εξωγήινη μαϊμού, ο Ormon, που θα του πει πως απ’ όλους τους ανθρώπους στη Γη, είναι εκείνος που επιλέχθηκε για να κάνει μία ευχή που θα πραγματοποιηθεί. Ο μικρός, σωστά μαντέψατε, θα ζητήσει αμέσως να γίνει ο ήρωας Superior. Δύο εβδομάδες όμως μετά την μεταμόρφωσή του, θα καταλάβει πως ο Ormon θέλει την ψυχή του για αντάλλαγμα. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles