15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O Sylvester Stallone κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και αποθεώθηκε με “standing ovation”

    “O “Rocky Balboa” είναι ο καλύτερος φανταστικός φίλος που είχα ποτέ”. Με αυτή την φράση έκλεισε ο Sylvester Stallone την σύντομη ομιλία του στις 73ες Χρυσές Σφαίρες. Ο Sly κέρδισε το βραβείο Β Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ Creed, μία νίκη που τον εξέπληξε και τον έκανε να ανέβει τα σκαλιά για να το παραλάβει με αμηχανία. Την ίδια ώρα ωστόσο όλη η αίθουσα είχε σηκωθεί όρθια και τον αποθέωνε.

    Sylvester Stallone

    Το Rocky spinoff που τον βρήκε να επιστρέφει στο ρόλο του περίφημου Rocky Balboa, του χάρισε μία μοναδική ευκαιρία να παίξει έναν πιο “εσωτερικό” Rocky, κάτι που αναγνώρισαν κριτικοί και κοινό. Και να μην είναι κάποιος fan του Stallone και των ταινιών του, η έκπληξή του και ο σεβασμός που έδειξε όλη η αίθουσα στο πρόσωπό του είναι δύσκολο να μην τα εκτιμήσεις στο παρακάτω video.
    O “Rocky” ήταν τόσο αγχωμένος και ξαφνιασμένος που μάλιστα ξέχασε να ευχαριστήσει τον άλλο αστέρα του φιλμ, τον νεαρό “μποξέρ” που έπαιξε ο Michael B. Jordan, αλλά και τον σκηνοθέτη της ταινίας Ryan Coogler! Το συνειδητοποίησε αμέσως και επέστρεψε στην σκηνή για να διορθώσει το λάθος του, έστω κι αν οι κάμερες εκείνη την ώρα δεν έγραφαν.

    https://www.youtube.com/watch?v=Bs3aqt4O4ng

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles