24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    O Tim Cook… ενωτικός μετά τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών!

    Ο Tim Cook έστειλε ένα μήνυμα στους εργαζομένους της Apple, με αφορμή τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, που η αλήθεια είναι μία αναστάτωση την έχουν προκαλέσει στη χώρα. Σ’ αυτό εμφανίζεται ενωτικός, καλώντας το προσωπικό της εταιρείας να προχωρήσει μπροστά. Αναλυτικά το μήνυμά του είναι το εξής:

    tim-cook

    Έχω ακούσει πολλά από εσάς σήμερα για τις προεδρικές εκλογές. Σε ένα ‘διαγωνισμό πολιτικής’ όπου οι υποψήφιοι είναι τόσο διαφορετικοί και που ο καθένας τους έλαβε έναν παρόμοιο αριθμό από ψήφους, είναι αναπόφευκτο ότι όλο αυτό προκαλεί σε πολλούς από εσάς έντονα συναισθήματα.

    Στην ομάδα των εργαζομένων μας κυριαρχεί η διαφορετικότητα, συμπεριλαμβάνοντας υποστηρικτές από κάθε έναν από τους υποψήφιους. Ανεξάρτητα από τον ποιον υποψήφιο υποστήριξε ο καθένας μας ως άτομο, ο μόνος τρόπος είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Θυμάμαι κάτι που είπε ο Dr Martin Luther King Jr, 50 χρόνια πριν. ‘Αν δε μπορείς να πετάξεις, τρέξε. Αν δεν μπορείς να τρέξεις, περπάτα. Αν δεν μπορείς να περπατήσεις, σύρσου, αλλά κάνε οτιδήποτε μπορείς να κάνεις για να προχωρήσεις μπροστά’. Η συμβουλή είναι διαχρονική και μία υπενθύμιση ότι κάνουμε σπουδαία δουλειά και βελτιώνουμε τον κόσμο προχωρώντας μπροστά.

    Ενώ σήμερα υπάρχει μία συζήτηση σχετική με την αβεβαιότητα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αστέρι της Apple θα παραμείνει ίδιο.

    Τα προϊόντα μας συνδέουν τους ανθρώπους παντού και παρέχουν τα εργαλεία για τους πελάτες μας, ώστε να κάνουν σπουδαία πράγματα για να βελτιώσουν τη ζωή τους και τον κόσμο γενικότερα. Η εταιρεία μας είναι ανοιχτή σε όλους και γιορτάζουμε την διαφορετικότητα της ομάδας μας εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο – ανεξάρτητα από το τι μοιάζουν, από πού προέρχονται, πώς λατρεύουν ή ποιον αγαπούν.

    Έβλεπα πάντα την Apple ως μια μεγάλη οικογένεια και ήθελα να σας ενθαρρύνω να προσεγγίσετε τους συναδέλφους σας εάν εκείνοι αισθάνονται ανήσυχοι.

    Ας προχωρήσουμε μαζί μπροστά!

    Tim”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles