18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Tim Cook, η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και οι Νεοϋoρκέζοι που δεν τον γνωρίζουν

    Ο νέος CEO της Apple είναι, αναμφισβήτητα, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. O Tim Cook δεν είναι από τα πρόσωπα που λατρεύουν τη διασημότητα, έτσι, πολλές φορές, μπορεί να περνάει ακόμη και απαρατήρητος, παρά τη θέση που κατέχει στον τεχνολογικό κολοσσό.


    Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του CEO της εταιρείας του Cupertino ετοιμάζεται από τον Brian Williams του αμερικανικού δικτύου NBC και αναμένεται να προβληθεί στις 6 Δεκεμβρίου.

    Προς το παρόν, έχει δοθεί στη δημοσιότητα ένα preview clip, που αποδεικνύει αυτό που σημειώσαμε πιο πάνω, ότι ο Cook μπορεί να περνάει απαρατήρητος ακόμη και σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία μίας πόλης σαν την Νέα Υόρκη, το Grand Central.

    Όπως σημειώνει ο παρουσιαστής στο trailer, ο CEO της Apple, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, διέσχισε απαρατήρητος τον κεντρικό σταθμό τρένων της Νέας Υόρκης, χωρίς κανείς να τον αναγνωρίσει.

    Η εικόνα άλλαξε, βέβαια, όταν έφτασε στο νέο Apple store που έχει δημιουργηθεί εκεί, με τους υπαλλήλους να τον υποδέχονται θερμά και τους fans των προϊόντων της Apple να του συμπεριφέρονται σαν έναν πραγματικό σταρ.

    Δείτε το trailer της συνέντευξης

    Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

    Πηγές: TNWGizmodo

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles