16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    O “Tormund” του Game of Thrones θα είναι στο Justice League

    Κανείς ηθοποιός δεν είπε ποτέ όχι σε μία εξωπραγματική τηλεοπτική επιτυχία, αλλά πρέπει να φροντίζεις και για το μέλλον σου. Ο “Tormund” του Game of Thrones, ο φοβερός και τρομερός πολεμιστής από τα πιο παγωμένη μέρη του χάρτη, έκλεισε μία πολύ εντυπωσιακή δουλειά. Πλέον ο Νορβηγός ηθοποιός Kristofer Hivju έγινε μέλος του DC universe αφού θα είναι στο καστ του επερχόμενου Justice League.

    7370-1

    O Hivju θα υποδυθεί έναν αρχαίο βασιλιά και αν και δεν είναι γνωστό πόσο μεγάλος θα είναι ο ρόλος του, το IGN υποστηρίζει πως θα παίξει σε μία σκηνή που θα λαμβάνει χώρα αιώνες πίσω όπου μία ομάδα ανθρώπων θα πάρει στην κατοχή της τρία πανίσχυρα εξωγήινα Mother Boxes.
    O Hivju ερμηνεύει τον Tormund Giantsbane από το 2013 στην σούπερ επιτυχημένη σειρά του HBO. Μάλιστα το Justice League δεν είναι η μόνη μεγάλη παραγωγή που θα πάρει μέρος, αφού έχει κλείσει και στο 8ο Fast & Furious.
    Στο Justice League ο Hivju θα παίξει δίπλα στους Βen Affleck και Henry Cavill (Batman και Superman αντίστοιχα) συν τους Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams αλλά και τον JK Simmons που τον είδαμε πρόσφατα να φουσκώνει τα ποντίκια του στο γυμναστήριο για να ταιριάξει στο ύφος. Ο Hivju αυτή την απίστευτη γενειάδα μόνο να κρατήσει, δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles