19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ο ύμνος κατά του ACTA. To Ελληνικό hip hop κομμάτι που τα βάζει με τη συμφωνία

    Οι online κινητοποιήσεις κατά της συμφωνίας ACTA, της εμπορικής συμφωνίας κατά της πειρατείας, που υπεγράφη από τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 26 Ιανουαρίου 2012 και έχει ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων, συνεχίζουν με εκπληκτικά αποτελέσματα.

    Μέχρι και η Ευρωπαϊκή Ένωση έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με την ACTA και την διαδικασία έγκρισης και απόρριψής της, στην ιστοσελίδα της, προσπαθώντας να καθησυχάσει τους Ευρωπαίους Πολίτες που έχουν βγει στους δρόμους για την συμφωνία αυτή, αλλά και έχουν στείλει εκατοντάδες χιλιάδες emails στους Ευρωβουλευτές.

    Δείτε όμως τι έκανε η Ελληνική hip hop σκηνή. Έναν ύμνο ενάντια στην ACTA! Το τραγουδάκι είναι χειμαρρώδες, (ως γνήσιο hip hop) αλλά καλό και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Τα μέλη της Greek Hip Hop Against ACTA κάθονται και μεταφράζουν τους στίχους και σε άλλες γλώσσες ώστε το κομμάτι να κάνει τον γύρο του κόσμου και, γιατί όχι, να γίνει viral.

    Μοιραστείτε το στους τοίχους σας μαζί με τους φίλους σας. Έτσι, για αλλαγή, ας ξεκινήσει κάτι πρωτότυπο από την Ελλάδα. Αν προχωρήσει και η μετάφραση των στίχων από τους Greek Hip Hopers μπορεί να το δούμε να φιγουράρει σε όλα τα sites που αντιτίθενται στην συμφωνία ACTA.

    Ευχαριστούμε τον G Money για το… sharing :)

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles