18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Οι 7 νέες σειρές που πρέπει να τσεκάρεις

    Είναι γεγονός πως πολύ δύσκολα θα ξεπεραστεί η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού μπορεί να χαρακτηριστεί ως το αποκορύφωμα της μικρής οθόνης.

    _Constantine_O

    Ο θρίαμβος του Breaking Bad, το σάρωμα του Game of Thrones, οι σούπερ επιτυχίες των Homeland και House of Cards, η έκπληξη των True Detective και Fargo αλλά και η σταθερή αξία των Sherlock και The Walking Dead, έστησαν μία αξέχαστη γιορτή στην tv. Εκτός της σειράς του AMC, όλα συνεχίζουν και φέτος. Ποιες όμως είναι οι καινούργιες σειρές που θα προσπαθήσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να πάρουν ένα κομμάτι της πίτας; Ξεχωρίσαμε τις επτά που θα προσπαθήσουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης.

    Gotham (Fox)
    Προμοτάρεις τη σειρά μέχρι τελικής πτώσης, χωρίς να υπάρχει περίπτωση να δείξεις ποτέ τον Batman; Ή ρισκάρεις πολύ ή ξέρεις πως το υλικό σου είναι μεγάλης αξίας. Στο Gotham o Βruce Wayne είναι ακόμα ένα παιδί και ο James Gordon (Ben McKenzie) ένας «φρέσκος» ντετέκτιβ που προσπαθεί να βγάλει άκρη μέσα σε μία πόλη που βουλιάζει στην διαφθορά. Εάν ισορροπήσει το δράμα, την δράση του κόμικ και την τηλεοπτική απόλαυση, η σειρά αναμένεται να είναι ο μεγάλος φετινός νικητής.

    How to Get Away With Murder (ABC)
    H ικανότατη Viola Davis με το πλούσιο βιογραφικό, θα υποδυθεί την ηρωίδα που τα καταφέρνει περίφημα στη δουλειά της, αν και οι επιλογές της δεν έχουν και την πιο ξεκάθαρη σχέση με την ηθική, στην προσωπική της ζωή ωστόσο τα περνάει δύσκολα. Μετά την τεράστια επιτυχία του Scandal, το ΑΒC ποντάρει σ’ αυτό το δικαστικό θρίλερ για να προσελκύσει το ίδιο πάνω κάτω κοινό.

    https://www.youtube.com/watch?v=_AgfEfATfpE

    The Affair (Showtime)
    Είναι αυτό που λέει. Η εξωσυζυγική σχέση ανάμεσα σ’ έναν άντρα, τον Dominic West του The Wire και μία γυναίκα, την ερμηνεύει η Ruth Wilson, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στη Νέα Υόρκη. Κάθε επεισόδιο θα μοιράζεται χρονικά το ίδιο ανάμεσα στη ζωή του κάθε χαρακτήρα και την δική του προοπτική και αντίληψη του απρόσμενου γεγονότος που βιώνει. Λογικά θα κάνει θραύση στον γυναικείο πληθυσμό.

    https://www.youtube.com/watch?v=WqvJSTNqNks

    Scorpion (CBS)
    Πως θα ήταν η ομάδα του The Big Bang Theory εάν αντί για αστεία έκαναν και καμιά δουλειά; Κάπως έτσι θα είναι το Scorpion, μία ιδέα του Nick Santora, που παρουσιάζει μία ομάδα κομπιουτεράδων nerds που προσπαθούν, σε κάθε επεισόδιο, να σώσουν τον κόσμο. Βασισμένο χαλαρά στη ζωή του hacker ιδιοφυία, Walter O’Brien, γνωστό και ως Scorpion, το show θα κάνει όλους όσους κυκλοφορούν παντού με ένα laptop στην τσάντα, να το λατρέψουν. Και το παρακάτω trailer θα σας “ψαρώσει” άσχημα.

    https://www.youtube.com/watch?v=yvXxD4zumck

    Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles