18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May βρήκαν επιτέλους όνομα για το show!

    Άργησαν αλλά τελικά τα κατάφεραν! Μετά από μήνες σπαζοκεφαλιάς το γνωστό τρίο του πάλαι ποτέ Top Gear, βρήκε το όνομα της καινούργιας του τηλεοπτικής παραγωγής που θα παίζει στο Amazon Prime και αυτό είναι The Grand Tour. Όπως αποκάλυψαν οι παρουσιαστές το show θα μοιάζει με ένα “grand tour”, αφού κάθε επεισόδιο θα γυρίζεται και σε άλλη χώρα με το πλατό, και το κοινό, να είναι πάντα κάτω από μία τέντα, on the road!

    gallery-1462971198-the-grand-tour-clarkson

    Ο May ως συνήθως είχε την πλάκα αφού όπως είπε ήθελε να πουν την εκπομπή “Nigel” ή “Roger”. “Χρειαζόμασταν ένα όνομα και αυτά είναι ονόματα” είπε ο μικρός θεούλης. Ο Hammond πιο σοβαρός είπε πως θα πρόκειται για κάτι εντελώς πρωτοποριακό, μία καινούργια μορφή broadcasting που θα έχει πολύ ταξίδι και φυσικά πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Όσο αφορά το όνομα ο Clarkson είπε χαρακτηριστικά πως πάλευαν τον τελευταίο μήνα να καταλήξουν κάπου, κάτι που τους κόστιζε πολλά λεφτά σε δικηγόρους που έψαχναν συνέχεια μήπως είχε άλλος τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
    Το The Grand Tour θα προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο από το Amazon Prime και μπορείτε να παρακολουθείτε από τώρα τα καθέκαστα από τους λογαριασμούς που έχει σε Facebook και Twitter.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles