24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Οι Power Rangers επιστρέφουν με live action φιλμ!

    Αυτό κι αν ξυπνά αναμνήσεις… Οι Power Rangers έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές και η είδηση πως επιστρέφουν σίγουρα θα αφήσει να κυλήσει ένα δάκρυ στο πρόσωπο των μεγαλύτερων σε ηλικία που έζησαν την παρθενική τους εμφάνιση το 1993. Η Lionsgate ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Saban Brands με το ξεκίνημα να κάνει λόγο για ένα Power Rangers live action φιλμ και όπως ήταν φυσικό οι fans έχουν στήσει τρελό χορό.

    Mighty-Morphin-Power-Rangers

    Το νέο φιλμ θα οραματιστεί από την αρχή τους Mighty Morphin Power Rangers, ως μία ομάδα παιδιών στο high school που αποκτούν σούπερ δυνάμεις και τις χρησιμοποιούν για να σώσουν τον μάταιο τούτο κόσμο.
    Η επιτυχία των Power Rangers ήταν τεράστια στα ’90s που όπως ήταν αναμενόμενο πέρασε από την τηλεόραση και στα action figures. Το original live action τηλεοπτικό show έπαιξε από το 1993 μέχρι το 2000 στο κανάλι Fox, τα δικαιώματα πέρασαν στη συνέχεια στην Disney, με την Saban να τα αγοράζει ξανά το 2010. Είχαν γυριστεί και δύο φιλμ, το Mighty Morphin Power Rangers το 1995 και το Turbo: A Power Rangers Movie το 1997.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles