24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    OldPirateBay.org. Νέο site του… isoHunt με τη βάση δεδομένων του ThePirateBay!

    Το ThePirateBay παραμένει ακόμη down μετά την επιχείρηση της σουηδικής αστυνομίας στο κέντρο δεδομένων στο Nacka στα περίχωρα της Στοκχόλμης και παραμένει άγνωστο το πότε και εάν τελικά θα επιστρέψει. Κι ενώ όλες οι “εμφανίσεις” του σε άλλα domains δε σηματοδοτούν καμία επιστροφή και θα πρέπει να τις βλέπετε με αρκετή δόση προσοχής, τώρα έχουμε κάτι λιγάκι διαφορετικό, μία προσπάθεια από το…isoHunt να κάνει διαθέσιμη τη βάση δεδομένων του ThePirateBay στο oldpiratebay.org.

    theoldpiratebay

    Από το isoΗunt εξηγούν την κίνησή τους σε σχετικό blog post, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα “φόρο τιμής στο ThePirateBay ως σύμβολο για μία ολόκληρη γενιά χρηστών Internet”.

    Έτσι, έχουν αντιγράψει τη βάση δεδομένων του (καθώς, έτσι κι αλλιώς, τα αρχεία του ThePirateBay είναι δημόσια) και σας προσφέρουν ένα νέο site αρκετά χρηστικό, σε σημείο κάποιοι να χαρακτηρίζουν ως “ανεπίσημη ανάσταση” του ThePiratebay.

    Το OldPirateBay έχει μία λειτουργική μηχανή αναζήτησης με magnet links που δουλεύουν κανονικά, περιλαμβάνοντας μεγάλο μέρος του υλικού του ThePirateBay, ακόμη και κάποιο νέο περιεχόμενο που ανεβαίνει.

    Φαίνεται να είναι η καλύτερη “εναλλακτική” (εκτός και αν το ThePirateBay επιστρέψει το ίδιο), αλλά, σε κάθε περίπτωση… δεν είναι το παλιό ThePirateBay ούτε το… αντικαθιστά επίσημα με κάποιο τρόπο.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles