24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Olivia Munn: Η αδυναμία των geeks

    H Olivia Munn δεν είναι άλλη από το hot μέλος του καστ του The Newsroom, την τηλεοπτική σειρά του HBO που μιλάει για όσα συμβαίνουν στο “φανταστικό” τηλεοπτικό δίκτυο Atlantis Cable News, μία ιδέα του Αaron Sorkin, δημιουργός του έξοχου The West Wing. Και η πέραση που έχει στους “geeks” η Munn δεν έχει προηγούμενο… 

    Olivia-Munn

    Η σειρά που παίζεται εδώ και ένα χρόνο και σε λίγες μέρες ξεκινάει και ο δεύτερος κύκλος της, έχει από κοντά και το geek κοινό, λόγω του περάσματος που είχε κάνει η Munn ως συμπαρουσιάστρια από το Attack of the Show!, το game review program που οι geeks φυσικά τιμoύν δεόντως. Στο section του, Women on the Web, όπου παρουσιάζονται οι 10 πιο hot γυναίκες της εβδομάδας, η Munn είχε εμφανιστεί σ’ ένα από τα επεισόδια φορώντας ένα πολύ sexy συνολάκι γαλλίδας υπηρέτριας που έβγαινε μέσα από μία μεγάλη τούρτα. Κάτι για το οποίο σήμερα δεν νιώθει και πολύ υπερήφανη, ωστόσο τότε κατάφερε να μπει μια για πάντα στην καρδιά και το μυαλό των απανταχού geeks.

    olivia-munn1

    H Munn, που στο The Newsroom υποδύεται την δημοσιογράφο του οικονομικού ρεπορτάζ Sloan Sabbith, μεγάλωσε από την Κινέζα μητέρα της και πέρασε πολλά από τα πρώτα χρόνια της στο Τόκιο, λόγω της δουλειάς του στρατιωτικού πατριού της. Άρα μιλάμε για ένα πολύ open mind άτομο, που ξέρει να ισορροπεί και ανάμεσα στην σεξουαλικότητα και την “σκεπτόμενη” πλευρά της. Και εκνευρίζεται ιδιαίτερα με τους σεμνότυφους ανθρώπους και ειδικά τις γυναίκες. Δεν μπορεί να ακούει “κριτική” απ’ αυτές για το ντύσιμο ή την εμφάνισή της, εδικά εάν έχουν επίσης ένα push-up bra στην ντουλάπα τους και το φοράνε περήφανες εκτός σπιτιού. Λένε πως η αυτοβιογραφία της Suck It, Wonder Woman!: The Misadventures of a Hollywood Geek, είναι απολαυστική αφού μοιράζεται πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες από τον κινηματογράφο (πιο χαρακτηριστικές ταινίες που έχει παίξει είναι το Iron Man 2 και Magic Mike) και την τηλεόραση (μέχρι στο The Daily Show έχει βγει!) και ειδικά κάποιες που αφορούν ορισμένα.. ύποπτα κάστινγκ με τους κλασικούς… λιγούρηδες παραγωγούς που αναπόφευκτα συναντάς σ’ αυτή τη δουλειά.

    olivia-munn-2

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles