16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Orbotix Ollie hands-on review: Παιχνίδι σε άλλη διάσταση!

    Ποιός είπε ότι τα “τηλεκατευθυνόμενα” πέθαναν και δεν ενδιαφέρουν πιά σαν παιχνίδια, ή ό,τι τα drones έχουν καταστήσει όλα τα υπόλοιπα ανούσια; Το Orbotix Ollie είναι εδώ για να διαψεύσει όλα τα παραπάνω!

    ollie (2)

    Διαθέτει δύο “τροχούς” που το βοηθούν να αναπτύξει ταχύτητες άνω των 20 Km/h και μπορούν να δεχθούν διάφορα σετ “ελαστικών” ανάλογα με το είδος της επιφάνειας που το χρησιμοποιείτε. Traction λάστιχα για μέγιστη πρόσφυση σε ανώμαλες ή ομαλές επιφάνειες και πιό “slick” για να κάνετε drift και για να αναπτύσσετε μεγαλές ταχύτητες σε λείες και επιφάνειες. Κοινώς είναι ιδανικό για παιχνίδι όπου κι αν βρίσκεστε.

    ollie (1)

    Οι τροχοί του Ollie μπορούν να περιστρέφονται ξεχωριστά μεταξύ τους, ακόμη και με αντίθετη φορά, έτσι μπορεί να στρίβει γρήγορα και πανεύκολα αλλά και να πραγματοποιεί πολλά διαφορετικά “tricks”, ανάλογα με τις διαθέσεις σας. Ο χειρισμός γίνεται μέσα του Ollie Android και iOS app που είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει ρυθμίσεις για την ταχύτητα και την επιτάχυνση του robot, ενώ καλιμπράρεται ανά πάσα στιγμή. Η επικοινωνία του κινητού/tablet με το Ollie γίνεται με Bluetooth LE και η εμβέλεια είναι αρκετά μεγάλη για να χειριστείτε το Ollie σε ακτίνα ακόμα και άνω των 20-30 μέτρων. Με την οθόνη σε portrait mode μπορείτε να το κατευθύνετε μέσω ενός αναλογικού D-Pad ενώ σε landscape mode έχετε στη διάθεσή σας ένα δεύτερο pad για να πραγματοποιείτε σβούρες, εναέρια flips και πολλά ακόμη κόλπα!

    ollie (3)

    Είναι πολύ ανθεκτικό σε πτώσεις από μικρά ύψη και συγκρούσεις με μεγάλη ταχύτητα, ενώ η μπαταρία του αρκεί για 1 ωρα παιχνιδιού όταν είναι πλήρως φορτισμένη! Η φόρτιση γίνεται μέσω microUSB καλωδίου και τα ενδεικτικά LEDs πάνω στο Ollie ενημερώνουν κατά τη διάρκειά της, αλλά και κάνουν ακόμη πιό εντυπωσιακή την κίνησή του στο χώρο κατά τη χρήση. Είναι σίγουρο πως θα απολαύσετε εξ’ίσου το παιχνίδι μαζί του είτε είστε μικροί, είτε πιό μεγάλοι σε ηλικία!

    Διατίθεται στην Ελλάδα από το www.spaceboy.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles