24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Olloclip 4-in-1 Review. Το trendy gadget που αναβαθμίζει τις φωτογραφίες των iPhone 6 και iPhone 6 Plus!

    Το Olloclip είναι μία πρωτότυπη και έξυπνη πατέντα, η οποία είναι σχεδιασμένη για να χαρίσει μία καλύτερη φωτογραφική εμπειρία στους users του iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν σύστημα φακών, το οποίο κουμπώνει επάνω στο κινητό της Apple και στην ουσία εφάπτεται πάνω στους αισθητήρες κάμερας (κύρια και selfie cam) του iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

    Olloclip (2)

    Το Olloclip 4-in-1 είναι μία έξυπνη πρόταση που έρχεται μαζί με 4 οπτικούς φακούς και στόχος του είναι να δώσει τη δυνατότητα στον user, ώστε να μην χρειάζεται να βασίζεται σε εφαρμογές για να μπορέσει να δώσει μία πιο artistic φλέβα στις φωτογραφίες του, καθώς η αλήθεια είναι ότι όταν υπάρχει το hardware, το software έπεται…

    Olloclip (1)

    To Olloclip 4-in-1 προσφέρει 4 φωτογραφικά modes, όπου οι φίλοι της φωτογραφίας μπορούν να συναντήσουν το Fisheye mode (φωτογραφίες με ένα κυκλικό εφέ 180 μοιρών) , το Wide-angle, το οποίο προσφέρει φωτογραφίες με μεγαλύτερη γωνία θέασης. Αυτοί είναι και οι δύο κύριοι φακοί που φέρει το Olloclip, ωστόσο όταν ο user τους ξεβιδώσει στη συνέχεια αποκαλύπτονται δύο Macro φακοί (x15 και x10), οι οποίοι είναι ιδανικοί για φωτογραφίες όπου ο χρήστης θέλει να εστιάσει περισσότερο στη λεπτομέρεια, κάνοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο zoom.

    Olloclip (3)

    Το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό και ουσιαστικά χαρίζει στους λάτρεις της mobile φωτογραφίας ένα έξτρα κίνητρο για να τραβήξουν ποιοτικές photos, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες του iPhone 6 και iPhone 6 Plus στον τομέα της φωτογραφίας. Το Olloclip είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή των teenagers αλλά και όλων εκείνων των users που λατρεύουν να ανεβάζουν τις καλύτερες στιγμές τους στο Instagram και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Χωρίς αμφιβολία, τo compact design σε συνδυασμό με τη νεανική προσέγγιση προσθέτουν πόντους στη δυναμική του συγκεκριμένου gadget που είναι βέβαιο ότι θα λύσει τα χέρια των mobile φωτογράφων. Το Olloclip το βρήκαμε στο www.olloclip.com και η τιμή του ανέρχεται στα 79.99 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles