18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το φθινόπωρο έρχεται το OnePlus 2

    Το OnePlus One αναμφίβολα τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών το 2014 και σίγουρα ο διάδοχός του θα τα καταφέρει εξ’ίσου καλά… το OnePlus 2 έρχεται το φθινόπωρο!

    Η ονομασία της συσκευής, όπως θα παρατηρήσατε, δεν είναι “OnePlus Two” αλλά “OnePlus 2”, με τον αριθμό 2 αντί της λέξης, πιθανότατα για λόγους marketing και αισθητικής του τίτλου. Έτσι γίνεται και εύκολα αντιληπτό πως πρόκειται για τη 2η ναυαρχίδα της εταιρείας, η οποία όμως θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω απ’ότι περιμέναμε. Το τρίτο τρίμηνο του 2015 αναμένεται στην αγορα και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα γνωστά προβλήματα υπερθέρμανσης του Snapdragon 810 chipset.

    OnePlus One 02

    Η OnePlus φυσικά θέλει να έχει ένα κορυφαίο επεξεργαστή στο εσωτερικό της συσκευής της, ώστε να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ναυαρχίδες, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένει έως ότου διευθετηθούν τα θέματα με το νέο chipset της Qualcomm. Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και η Samsung με το Galaxy S6, το οποίο όμως “πρέπει” να είναι έτοιμο εγκαίρως για το MWC, όπου και θα παρουσιαστεί και έτσι εξετάζεται η χρήση Exynos chipset σε αυτό. Να σημειώσουμε πως άλλες συσκευές έχουν ήδη το Snapdragon 810 χωρίς να παρουσιάζουν προβλήματα, όπως το LG G Flex 2, αλλά σε χαμηλότερες συχνότητες από τις προσδοκώμενες (1,5-2GHz αντί 2,8GHz). Δεδομένου του ότι οι ναυαρχίδες της Samsung συνήθως “τρέχουν” τους επεξεργαστές τους σε υψηλότερες συχνότητες απ’ότι ο ανταγωνισμός, ίσως αυτό και να ήταν το πρόβλημα με το S6, ενώ το ίδιο μπορεί να ισχύει και για το OnePlus 2.

    Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη όσον αφορά την επερχόμενη ναυαρχίδα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles