20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus 3 Plus: Αναλυτές εκτιμούν πως θα καταφθάσει σύντομα

    Ο αναλυτής Pan Jiutang, του οποίου το όνομα έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε προβλέψεις που έχει κάνει για την αγορά των φορητών συσκευών, επανέρχεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας, τονίζοντας συγκεκριμένα ότι το OnePlus 3 Plus θα καταφθάσει σύντομα. Ωστόσο, θα πρέπει να αναφερθεί ότι από τον περασμένο Αύγουστο είχαμε πληροφορηθεί για μια νέα συσκευή που έκανε την εμφάνισή της στο GFXbench και η οποία λεγόταν ότι είναι το OnePlus 3 mini. Κάτι τέτοιο, δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς ο CEO της εταιρείας, έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες αυτές.

    oneplus-3-plus

    Ωστόσο, ο Pan Jiutang δεν αναφέρθηκε σε πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά της premium αυτής έκδοσης της συσκευής. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να θεωρήσουμε πιθανό ότι η ανάλυση της οθόνης θα αυξηθεί στα 1440 x 2560 pixels, ενώ παράλληλα μπορεί να μεγαλώσει και το μέγεθος της οθόνης, φθάνοντας τις 6 ίντσες. Η αύξηση όμως της οθόνης θα έχει αντίκτυπο και στην μπαταρία της συσκευής, οπότε μάλλον η Oneplus θα μεριμνήσει να το εξοπλίσει με μεγαλύτερη μπαταρία, πιθανόν μια μπαταρία φορτίου 3.900 mAh.

    Τέλος, φημολογείται, ότι η συσκευή ίσως καταφθάσει με κάμερα διπλού φακού στο πίσω μέρος και Snapdragon 821 SoC. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω, δεν είναι τίποτα περισσότερο από φήμες, οπότε κρίνεται απαραίτητο να περιμένουμε λίγους μήνες ακόμη μέχρι να ξεκαθαρίσουν κάπως καλύτερα τα πράγματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles