19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus Bullets V2. Οι “σφαίρες” της OnePlus, ένα ζευγάρι ακουστικά σε προσιτή τιμή!

    Η κινεζική εταιρεία μας είχε προετοιμάσει για μία νέα κυκλοφορία με teaser και τελικά αυτή δεν είναι κάτι άλλο από το OnePlus Bullets V2, ένα ζευγάρι ακουστικά σε αρκετά προσιτή τιμή που φτάνει τα 19,95 ευρώ. Πρόκειται ουσιαστικά για το διάδοχο του προηγούμενου μοντέλου OnePlus Bullets.

    OnePlus Bullets V2

    Είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο με επίστρωση χαλκού και διαθέτουν βύσμα 3.5 χιλιοστών (δεν υποστηρίζεται το νέο πρότυπο USB Type-C). Το καλώδιό τους έχει μήκος 1,25 μέτρα και το βάρος τους φτάνει μόλις στα 14 γραμμάρια. Σύμφωνα με την OnePlus, έχουν ψεκαστεί μία ένωση από άμμο ζιρκονίου ώστε να βελτιωθεί το άγγιγμα και η αίσθησή τους.

    Επιπλέον, διαθέτουν ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο τριών πλήκτρων που επιτρέπει μεταξύ άλλων στους χρήστες να διακόψουν προσωρινά ένα κομμάτι ή να απαντήσουν σε μία κλήση, χωρίς να χρειαστεί να πάρουν στο χέρι το smartphone τους. Επιπρόσθετα, όπως σημειώνει η OnePlus, τα δύο κανάλια μπορούν να αναπαράγουν τον ήχο ανεξάρτητα, για περαιτέρω μείωση θορύβου.

    OnePlus Bullets V2-2

    Θα είναι διαθέσιμα μέσω του OnePlus WebStore σε μαύρο ή χρυσό χρώμα. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται και αντιαλλεργικά ear tips σιλικόνης, ώστε να επιλέξουν οι χρήστες το μέγεθος που τους ταιριάζει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles