21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus. Ανακοινώνει custom ROM, διαγωνισμό και… Powerbank!

    “Τριπλό” χτύπημα από την OnePlus στις σημερινές της ανακοινώσεις.

    Έτσι, η εταιρεία σημειώνει πως αναπτύσσει τη δική της custom ROM, κίνηση που δεν προκαλεί έκπληξη μετά τα προβλήματα στη συνεργασία της με τον Cyanogen. Προς το παρόν, η OnePlus ROM δε θα αντικαθιστά υποχρεωτικά την Cyanogen, αλλά θα αποτελεί προαιρετική εγκατάσταση για τους χρήστες. Η εταιρεία υπόσχεται ότι θα προσφέρει σ’ αυτήν παρόμοια με την stock εμπειρία και ότι θα είναι blot-free και άκρως προσαρμόσιμη.

    Rom_Forum

    Επιπλέον, επειδή δεν έχει βρεθεί ακόμη το… όνομα για την Custom ROM της, η OnePlus πραγματοποιεί διαγωνισμό, με όσους προτείνουν ονόματα να διεκδικούν είτε ένα Powerbank της εταιρείας είτε ένα ταξίδι στα κεντρικά της στην Shenzhen είτε ένα 64άρι OnePlusOne!

    OnePlus-Power-Bank

    Όσο για το OnePlus Powerbank, που ανακοινώθηκε επίσης σήμερα, κοστίζει μόλις 15 δολάρια και έχει 10.000mAh ισχύος, ώστε να μπορεί να φορτίσει τρεις συνεχόμενες φορές ένα OnePlusOne. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και έχει δύο USB ports, ώστε να μπορεί να φορτίσει δύο συσκευές ταυτόχρονα. Είναι διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα και διαθέτει ένδειξη LED, ενώ μπορεί να “ξυπνήσει” απλά κουνώντας τη συσκευή. Το δε βάρος του είναι 220 γραμμάρια.

    OnePlus-Power-Bank (1)

    OnePlus-Power-Bank (2)

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles