11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus One. Επίσημη ανακοίνωση για το Android smartphone που θέλει να τα βάλει με το Nexus 5!

    Η OnePlus, το κινεζικό startup που δημιούργησε ένα πρώην στέλεχος της Oppo, ο Pete Lau, μας είχε προϊδεάσει εδώ και πολύ καιρό με πολλά teasers και διαρροές για το super smartphone που ετοίμαζε. Το OnePlus One ανακοινώθηκε, λοιπόν, τώρα επίσημα, αποτελώντας μία ευθέως ανταγωνιστική πρόταση της εταιρείας στο Nexus 5 της Google (και όχι μόνο), αλλά και διαθέτοντας παράλληλα μία super τιμή που ξεκινάει από τα 269 ευρώ στην ευρωπαϊκή αγορά (ναι, ναι, και ακούγεται απίστευτη, αλλά είναι αληθινή).

    OnePlus One 02

     OnePlus One. Specs κορυφής σε super τιμή

    Ας δούμε, όμως, τα specs του νέου πολλά υποσχόμενου smartphone, που πολύ θέλουμε να γνωρίσουμε από κοντά… Η πρώτη πρόταση του νέου Κινέζου κατασκευαστή διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p με pixel density 401ppi και προστασία Gorilla Glass 3, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 της Qualcomm στα 2.5GHz, 3GB RAM, κάμερες 13 και 5MPixels (η πρώτη διαθέτει αισθητήρα Sony Exmor IMX214 με 6-lens module και μπορεί να τραβήξει video 4K αλλά και 720p slow-motion στα 120fps), stereo speakers στο κάτω μέρος της συσκευής, καθώς και μπαταρία 3.100mAh.

    OnePlus One 04

    Από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του το γεγονός, φυσικά, ότι τρέχει μία ειδική version της δημοφιλούς Android ROM CyanogenMod, την 11S, η οποία βασίζεται στο Android 4.4, ενώ σε άλλες δυνατότητες υποστηρίζει LTE, NFC, dual-band Wi-Fi και Bluetooth 4.1. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με χωρητικότητα 16GB (269 ευρώ) και μία με χωρητικότητα 64GB (299 ευρώ), σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

    OnePlus One 07

    OnePlus One. Κατασκευή από μαγνήσιο

    Όσον αφορά την εμφάνισή του, το OnePlus One είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο που του προσφέρει βάρος μόλις 162 γραμμάρια και το καθιστά το ελαφρύτερο smartphone 5,5 ιντσών στον κόσμο.

    OnePlus One 01

    Μπορείτε να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα του OnePlus One και να τοποθετήσετε κάποιο extra Style Swap cover της προτίμησής σας κατασκευασμένο από διάφορα υλικά (μπαμπού, ξύλο, κέβλαρ), ώστε να δώσετε ξεχωριστή προσωπικότητα στη συσκευή, παρ’όλα αυτά η μπαταρία της δεν είναι αφαιρούμενη.

    OnePlus One 06

    OnePlus One διαθεσιμότητα

    Το OnePlus One θα είναι αρχικά διαθέσιμο σε Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ-Κονγκ, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ταϊβάν, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες (δυστυχώς όχι και στη χώρα μας ακόμη, αν και η OnePlus σημειώνει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές). Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα διατεθεί πάντως, αλλά στις 25 Απριλίου η OnePlus θα προσφέρει τις πρώτες 100 συσκευές σ’ ένα διαγωνισμό με την ονομασία “Smash”.

    OnePlus One 05

     

    OnePlus One 03

    Δείτε ένα video παρουσίασης του OnePlus One και των δυνατοτήτων του

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles