19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το OnePlus Two έρχεται μέσα στο 2015. Επίσημη επιβεβαίωση!

    To OnePlus One ήρθε… “από το πουθενά” και αποτελεί, αυτή τη στιγμή, ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα κινητά των τελευταίων μηνών, παρά το γεγονός ότι η διάθεσή του -σχεδόν μόνο μέσω συστήματος προσκλήσεων- δυσκόλεψε κάποιους να το αποκτήσουν. Οι κάτοχοί του στις περισσότερες περιπτώσεις δεν το αλλάζουν με τίποτα, εκτός και αν τους προκύψει το… OnePlus Two.

    One Plus One
    OnePlus One

    Τα ευχάριστα νέα, λοιπόν, είναι πως έχουμε την πρώτη επίσημη τοποθέτηση από την OnePlus, σύμφωνα με την οποία το OnePlus Two αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 και συγκεκριμένα το δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του έτους. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο συνιδρυτής της εταιρείας Carl Pei, με το χρονικό διάστημα να δείχνει πως η OnePlus σκοπεύει να κυκλοφορήσει τη νέα συσκευή ακριβώς ένα χρόνο μετά τον προκάτοχό της.

    Είναι πολύ νωρίς φυσικά για να γνωρίζουμε τεχνικές πληροφορίες για το OnePlus Two, με τον Pei να δηλώνει απλώς ότι η κύρια αγορά για την OnePlus βρίσκεται στις αναπτυσσόμενες χώρες, με την Ινδία να είναι μία από τις πρώτες που θα λανσαριστεί η συσκευή.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles