18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Onion Note. Το σημειωματάριο που θα σας κάνει να… κλάψετε

    Το Onion Note είναι ένα gadget που θα μπορούσε να αποτελεί μέρος της ύλης του… συνονόματου αμερικανικού σατυρικού site, όπως και να έχει ωστόσο αποτελεί κάτι ξεχωριστό… από Ιαπωνία μεριά αυτή τη φορά. Το πιο ιδιαίτερο απ’ όλα πάντως, είναι ο τρόπος με τον οποίο οι δημιουργοί του το παρουσιάζουν, σε videos που, πραγματικά, μας έχουν κάνει να πεθάνουμε στο γέλιο – κι ας κλαίνε οι ίδιοι σ’ αυτά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

    onion-note

    Το Onion Note είναι ένα σημειωματάριο, για την ακρίβεια το πρώτο στον κόσμο που μπορεί να σας κάνει να… κλάψετε γράφοντας σ’ αυτό! Η κατασκευάστρια εταιρεία του, Magnus Ferreus, ισχυρίζεται ότι αυτό το πετυχαίνει, καθώς οι σελίδες του περιλαμβάνουν στην κατασκευή τους συστατικά που υπάρχουν στο κρεμμύδι και σας προκαλούν κλάμα κάθε φορά που προσπαθείτε να το κόψετε. Εδώ, το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που γράφετε με το μολύβι σας σ’ αυτό, οπότε και απελευθερώνονται τα αέρια εκείνα που σας κάνουν να κλάψετε με… μαύρο δάκρυ.

    Φάρσα ή όχι, δε μας πολυενδιαφέρει η αλήθεια, καθώς δε σκοπεύουμε να το αγοράσουμε… Βλέπουμε και ξαναβλέπουμε, ωστόσο, τα videos που ακολουθούν και περιλαμβάνουν τα διαφημιστικά spots αλλά και την παρουσίαση του Onion Note από το δημιουργό του. Απολαύστε τα κι εσείς, χωρίς περαιτέρω σχόλια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles