13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αν όλες οι απάτες που βλέπεις στο διαδίκτυο, γινόταν από πραγματικούς ανθρώπους (video)

    «Συγχαρητήρια, κερδίσατε 1 εκατομμύριο δολάρια!». «Αξιότιμε κύριε, η κυβέρνησή μου προσπαθεί να μεταφέρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό και χρειαζόμαστε τις υπηρεσίες σας». «Γεια σου… με λένε Έλενα και είσαι πολύ ρομαντική ψυχή».

    free_money

    Πόσα από αυτά έχετε διαβάσει στο inbox σας; Πόσα από αυτά έχετε ανοίξει, ακόμα χειρότερα; Ενώ φαίνονται εντελώς εξωπραγματικά, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν αναγνωρίζουν τις απάτες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και «τσιμπάνε». Τσιμπάνε, ανοίγοντας τα mail και, ακόμα χειρότερα, στέλνοντάς τα σε άλλους. Φίλους, γνωστούς, ακόμα και δημοσιογράφους.

    Αλήθεια όμως, αν αυτές οι απάτες, ερχόταν στην αντίληψή σας, όχι με την μορφή email scams, αλλά με την μορφή πραγματικών ανθρώπων, θα «τσιμπούσατε» το ίδιο; Το βίντεο που έφτιαξαν οι Hapstance διαπραγματεύεται ακριβώς αυτό. Πώς θα ήταν, δηλαδή, τα online scams, αν σας συνέβαιναν στην πραγματικότητα. Δείτε το:

    Α! Και μία και το συζητάμε, να σας θυμίσουμε άλλη μία φορά ότι, ΔΕΝ μπορείτε να δείτε αν κάποιος βλέπει το προφίλ σας στο Facebook και ότι ΔΕΝ μαζεύονται χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό με κάθε share; Ελπίζουμε κάποια στιγμή να μην χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε αυτά…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles