18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Oppo U3. To νέο οcta-core smartphone της Oppo επιβεβαιώνεται και επίσημα!

    Πριν από μερικούς μήνες είχε κάνει την εμφάνιση του στα benchmarks του AnTuTu μία μη επιβεβαιωμένη συσκευή, η οποία τελικώς πήρε πρόσφατα την έγκριση από την επιτροπή τηλεπικοινωνιών της Κίνας (TENAA). Εάν κρίνουμε από τα tech specs του, το Oppo U3 διαθέτει μία σειρά από high-end χαρακτηριστικά, τα οποία αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των tech enthusiasts.

    Oppo U3

    To νέο high-end smartphone της Oppo θα βασίζεται σε έναν πανίσχυρο octa-core επεξεργαστή, ο οποίος θα είναι χρονισμένος στα 1.7GHz. Επιπλέον, η οθόνη της νέας συσκευής της Oppo αναμφίβολα τραβάει τα βλέμματα με το display των 5.9 ιντσών και την ποιότητα στα 1080×1920. Εκτός από τα παραπάνω το νέο high-end smartphone της Oppo θα διαθέτει 2GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ οι υπεύθυνοι της Oppo φαίνονταν να δίνουν μεγάλο βάρος στην ποιότητα της κάμερας του, καθώς το U3 θα διαθέτει κύριο αισθητήρα κάμερας στα 13MP (με 4Χ optical zoom) και selfie cam με 5MP. Επιπλέον, σε ότι έχει να κάνει με τις διαστάσεις του το Oppo U3 θα είναι από τα πιο λεπτά (9mm) της κατηγορίας στην οποία ανήκει.

    Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για την τιμή της συγκεκριμένης συσκευής, ωστόσο εάν κρίνουμε από την πολιτική που συνηθίζει να ακολουθεί η Oppo, τότε είναι βέβαιο ότι η τιμή του U3 δεν θα είναι απαγορευτική για τους λάτρεις της high-end κατηγορίας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles