15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οριστικό τέλος για YIFY/YTS

    Το ιδιαίτερα αγαπητό ανάμεσα στους χρήστες BitTorrent torrent release group YIFY και η επίσημη ιστοσελίδα του YTS κλείνουν οριστικά, όπως επιβεβαιώνουν πηγές στο πολύ αξιόπιστο σε θέματα torrents site torrentfreak.com.

    oops yts

    Το τέλος αυτό θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς πως αποτελεί και το τέλος μίας εποχής” καθώς πρόκειται για μία ομάδα που έχει χαρακτηρίσει τα torrent releases όσο λίγες. Έκανε την εμφάνιση της το 2010 και έχει από τότε πάνω από 6.000 κυκλοφορίες, ενώ και η ιστοσελίδα της YTS.to είναι πάρα πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια έχοντας σύμφωνα με τα στατιστικά ένα εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες και έξι εκατομμύρια pageviews την ημέρα. Επιπλέον, το group ήταν από τους κύριους “προμηθευτές” ταινιών για πολλά forks του Popcorn Time.

    Εδώ και περίπου 10 μέρες το YTS έχει σταματήσει να λειτουργεί και οι φήμες ότι δε θα επιστρέψει κυκλοφορούσαν έντονα. Το torrentfreak.com σημειώνει ότι σύντομα θα αποκαλύψει περισσότερα και για τους λόγους της απόφασης των μελών του YIFY group, χωρίς προς το παρόν πάντως να δίνει άλλες λεπτομέρειες…

    Και αν είναι το τέλος μίας εποχής πάντως, σίγουρα μην πιστέψει κανείς ότι είναι και το τέλος της πειρατείας…

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles