24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    OTE My WiFi. Η υπηρεσία πίσω από την «καμπάνια» Wifipendenceday που φέρνει την «ανεξαρτησία του WiFi»

    Λύθηκε το μυστήριο της “καμπάνιας” Wifipendenceday και, φυσικά, αφορά την προώθηση της υπηρεσίας OTE My WiFi. Ο ΟΤΕ σε συνεργασία με τη Fon, το μεγαλύτερο WiFi δίκτυο στον κόσμο, έφερε στην Ελλάδα, αποκλειστικά για όσους έχουν ΟΤΕ Double Play την πρωτοποριακή υπηρεσία OTE My WiFi, για να συνδέεστε εντελώς δωρεάν στο Internet και έξω από το σπίτι!

    OTE MY WIFI

    Όσοι ενεργοποιούν την υπηρεσία OTE My WiFi, συμμετέχουν στη δημιουργία και επέκταση ενός δικτύου φτιαγμένου από τους χρήστες για τους χρήστες. Στην ουσία, το router σας μετατρέπεται σε WiFi σημείο όπου τα μέλη της κοινότητας μπορούν να συνδέονται δωρεάν όταν βρίσκονται στην εμβέλειά του. Και το ίδιο κάνετε κι εσείς όταν βρίσκεστε στην εμβέλεια οποιουδήποτε αντίστοιχου σημείου.

    Η σύνδεση είναι ασφαλής, αφού χωρίζεται σε δύο δίκτυα, ένα προσωπικό για σας στο σπίτι και ένα δημόσιο που μοιράζεται. Ανάμεσά τους υπάρχει firewall για την ασφάλειά σας. Η ταχύτητα σύνδεσης δεν πρέπει να σας προβληματίζει καθώς το κομμάτι που διαμοιράζετε δεν επηρεάζει την εμπειρία σας στο Internet, αφού ο μέγιστος αριθμός συνδεδεμένων επισκεπτών ανά WiFi spot είναι 2 μέλη της κοινότητας.

    Όλα αυτά αρκεί να έχετε OTE Double Play! Δείτε περισσότερα για την ενεργοποίηση και χρήση της υπηρεσίας στην ειδική σελίδα του OTE My WiFi και επιπλέον πληροφορίες στο ακόλουθο video.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles