24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στον OTE TV καταλήγουν τα δικαιώματα Champions League και Europa League για την τριετία 2015-2018

    Οι φήμες είναι έντονες εδώ και πολλές ώρες, πλέον όμως πολλά δημοσιεύματα κορυφαίων αθλητικών sites στη χώρα δίνουν “επίσημο” χαρακτήρα στην είδηση. Ο OTE TV είναι λοιπόν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο μεγάλος νικητής των δικαιωμάτων τόσο του Champions League όσο και του Europa League για την τριετία 2015-2018. Το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

    champions league ote tv

    Ο OTE TV κέρδισε τη μάχη του Champions League από τη NOVA που έως τώρα κατείχε τα δικαιώματα, κάνοντας μία πρόταση που συνοδεύτηκε από ένα υψηλότατο ποσό (οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως το deal έκλεισε στα 25 εκατ. ευρώ μόνο για τα παιχνίδια της Τρίτης και άλλα 10 γι’ αυτά τις Τετάρτης), έτσι θα μεταδίδει τα επόμενα τρία χρόνια όλα τα παιχνίδια της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, πλην ενός της Τετάρτης το οποίο θα μεταδίδεται από ένα ελεύθερο κανάλι (ΝΕΡΙΤ ή ANT1, κάτι που επίσης απομένει να μάθουμε).

    Ο OTE TV όμως θα δείχνει και όλους τους αγώνες του Europa League για το ίδιο διάστημα (οι οποίοι σταματούν να προβάλλονται και από ελεύθερο κανάλι), προσθέτοντας τις σημαντικές αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών συλλόγων στις μεταδόσεις κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που ήδη διαθέτει, όπως η αγγλική Premier League, η ιταλική Serie A, η ισπανική Primera Division, η γερμανική Bundesliga (για τα δύο τελευταία πρωταθλήματα θα υπάρξει εκ νέου διαπραγμάτευση στα τέλη της σεζόν) ακόμη όμως και τα προκριματικά του Euro 2016. Δυνατό “πακέτο” το δίχως άλλο για κάθε ποδοσφαιρόφιλο…

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles