21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Overwatch. Το νέο επικό FPS της Blizzard!

    Στο πλαίσιο της φετινής Blizzcon, που πρόκειται για το μεγάλο event-γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο η Blizzard, η γνωστή εταιρεία εκτός από ποικίλα happenings πολλές φορές αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια για τους τίτλους που αναπτύσσει. Έτσι λοιπόν στο φετινό event, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Overwatch, το νέο multiplayer first-person shooter που είμαστε σίγουροι ότι θα ξετρελάνει τους fans του είδους.

    Overwatch-0M4Ei

    Το Overwatch βασίζεται στο πετυχημένο μοντέλο του Team Fortress 2 και τα καρτουνίστικα γραφικά του θυμίζουν την οπτική αρτιότητα των ταινιών της Pixar. Στο παιχνίδι τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες, που στις τάξεις του περιλαμβάνουν διαφορετικούς ήρωες όπου ο κάθε ένας εξ’ αυτών διαθέτει και διαφορετικό στυλ μάχης, αλλά και μία σειρά από εναλλακτικές ικανότητες που χαρίζουν έναν στρατηγικό τόνο στο παιχνίδι και επηρεάζουν καταλυτικά την εξέλιξη του. Για παράδειγμα, ο νάνος Torbjorn αγαπάει να κατασκευάζει και αν χρησιμοποιεί στη μάχη turrets, ενώ ο cyber-νίντζα Hanzo βγάζει νοκ-άουτ τους αντιπάλους του με το τόξο του.

    Overwatch 2b

    Τα δημιουργικά μυαλά της Blizzard δείχνουν να έχουν καταθέσει πλήρως το ταλέντο τους στον κόσμο του Overwatch, ο οποίος διακρίνεται για τη ζωντάνια και την ποικιλία του. Από το gameplay trailer που είχαμε τη ευκαιρία να παρακολουθήσουμε φαίνονται οι πολλές διαφορετικές επιλογές των ηρώων, οι οποίοι πραγματικά σπέρνουν το χάος στο πεδίο της μάχης. Με εντυπωσιακή δράση, αξιομνημόνευτους χαρακτήρες και καταιγιστική δράση το Overwatch μπορεί να μην είναι το πρώτο του είδους του, ωστόσο δείχνει να διαθέτει όλα τα φόντα για να γίνει μία μεγάλη επιτυχία.

    Overwatch 3

    Το multiplayer FPS της Blizzard είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή μέσα στο 2015 (αν και με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των παιχνιδιών της Blizzard δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος) και ήδη στο official website του, μπορείτε να κάνετε sign up για την beta του παιχνιδιού. Απολαύστε το gameplay trailer που ακολουθεί για τον νέο τίτλο της Blizzard που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles