21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Pacific Rim 2 το 2017. Ρομπότ εναντίον τεράτων μέρος δεύτερο!

    To sequel του Pacific Rim ανακοινώθηκε και επίσημα διά στόματος του δημιουργού του, Guillermo del Torro! Εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν φήμες για το δεύτερο μέρος της δημοφιλούς ταινίας επιστημονικής φαντασίας, όμως δεν υπήρχε τίποτα επιβεβαιωμένο είτε από την πλευρά του σκηνοθέτη Guillermo del Torro είτε από την παραγωγό εταιρεία Legendary Pictures.

    pacific-rim21

    Η αλήθεια είναι ότι η μέτρια πορεία του Pacific Rim στο αμερικανικό box office (συγκέντρωσε κάτι περισσότερο από 100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η ταινία στοίχισε κοντά στα 190), δημιουργούσε αναστολές στους παραγώγους της για το εάν θα πρέπει να επενδύσουν ξανά σε μία νέα ταινία Pacific Rim. Ωστόσο, ο Guillermo del  Torro φαίνεται ότι κατάφερε να πείσει τους υπεύθυνους της Legendary και έτσι τον Απρίλιο του 2017 η νέα ταινία Pacific Rim θα βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σε αυτό το γεγονός βοήθησε και η εξαιρετική πορεία του Godzilla, που ανήκει επίσης στην Legendary.  Όπως χαρακτηριστικά τόνισε μέσω ενός video που ανέβασε στο YouTube, ο del Torro ανέφερε ότι στο sequel αναμένεται να επιστρέψουν οι περισσότεροι πρωταγωνιστές του πρώτου μέρους, ενώ χωρίς να αποκαλύψει πολλά πράγματα για το story ανέφερε ότι οι μάχες ανάμεσα στα εξωγήινα τέρατα και τα τεράστια ρομπότ (που ξετρέλαναν τους φίλους των anime), θα είναι ακόμα πιο επικές!

    Υπομονή λοιπόν μέχρι το 2017, τη χρονιά όπου και πάλι τα γιγάντια ρομπότ θα αναμετρηθούν με τα εξωγήινα τέρατα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές επικής δράσης!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles