24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Παγκόσμιος τελικός League of Legends 2013: Όταν οι gamers γεμίζουν στάδια…

    eSports. Τί είναι για μένα τα eSports; Σε προσωπικό επίπεδο μπορώ να πω πως τα«ηλεκτρονικά αθλήματα» έχουν αντικαταστήσει πλήρως κάθε ανάγκη να παρακολουθήσω κάποιο φυσικό άθλημα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κλπ.). ΟΚ, το ομολογώ πως δεν είμαι και φαν των αθλημάτων, αλλά βρε αδερφέ αυτή η ανάγκη της υποστήριξης μιας ομάδας πιστεύω πως υπάρχει μέσα σε όλους μας.

    lol-wcs-finals-splash

    Η Riot Games λοιπόν κάλεσε NewsIt και gameslife να παραβρεθούν σε ένα από τα μεγαλύτερα eSports events που έχουν γίνει ποτέ –ίσως και το μεγαλύτερο. Τον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος του League of Legends (World Championship Series) για την τρίτη σεζόν του παιχνιδιού.

    Μια μέρα πριν τον τελικό η Riot μας κουβάλησε όλους μαζί στο Staples Center (ναι, στην έδρα των Lakers), όπου και έλαβε χώρα η -καθιερωμένη πριν από καθε τελικό ανεξαρτήτως αθλήματος- συνέντευξη Τύπου της προκειμένου άπαντες να είμαστε πλήρως εξοικειωμένοι με το παιχνίδι αλλά και τα eSports. Από πού ξεκίνησαν και πού έχουν φτάσει μέχρι σήμερα οι ομάδες, η εταιρία και το κοινό. Όλα έχουν έναντεράστιο ρυθμό ανάπτυξης! Ωστόσο, η σημαντικότερη ανακοίνωση της βραδιάς(απόγευμα ήταν αλλά τέλος πάντων :P) ήταν η  συμφωνία ανάμεσα σε Riot Games και… Coca Cola! Ναι, καλά κατάλαβες, πλέον έχουν αρχίσει πολυεθνικές να παίρνουν πολύ στα σοβαρά το gaming.

    Διάβασε την υπόλοιπη εμπειρία μας στο gameslife!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles