21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η Panasonic παρουσιάζει το Eluga U2, το πρώτο 64-bit smartphone της!

    H Panasonic φιλοδοξεί να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, ανακοινώνοντας το Eluga U2, το πρώτο high-end smartphone με 64-bit CPU που είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των απαιτητικών καταναλωτών που αναζητούν μία ισχυρή και αξιόπιστη συσκευή.

    Eluga U2

    To Panasonic Eluga U2 λέγεται ότι θα κοστίζει κοντά στα 254$ και πέραν ότι θα είναι το πρώτο 64-bit κινητό της ιαπωνικής εταιρείας (με Quad-Core CPU Snapdragon 410), παράλληλα θα είναι και το πρώτο που θα κυκλοφορήσει με Android 5.0 Lollipop. Στα υπόλοιπα tech specs, το Eluga U2 προσφέρει IPS display 5 ιντσών (ανάλυση 720×1280 pixels), κύρια κάμερα με ανώτερη ποιότητα στα 13 MPixel, όπως επίσης και μία χρήσιμη selfie cam (ποιότητα 5 MPixel). Επιπλέον, το Eluga U2 διαθέτει 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου (που μπορεί να επεκταθεί). Φυσικά, το Eluga U2 θα προσφέρει 4G LTE, θα έχει αρκετά κομψές διαστάσεις (141.5x71x9.5mm) και θα ζυγίζει μόλις 131 γραμμάρια.

    Eluga U2 2

    Σε γενικές γραμμές, το smartphone της Panasonic διαθέτει μία σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζουμε σε αυτή τη φάση εάν το Eluga U2 θα κυκλοφορήσει τελικά στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς αρχικά η Panasonic προσανατολίζεται να διαθέσει το smartphone της στην ασιατική αγορά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles