14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Panasonic Toughpad… Το υπερανθεκτικό tablet που δεν καταλαβαίνει τίποτα!

    Για τους χρήστες που δεν τους ενδιαφέρει τόσο εάν το tablet που θα αγοράσουν θα είναι κομψό και ελαφρύ και απλώς αναζητούν μία συσκευή που να αντέχει και να αντιστέκεται στην κακομεταχείριση, η Panasonic κυκλοφορεί το ToughPad FZ-B2, μία ανθεκτική συσκευή, η οποία δεν καταλαβαίνει πραγματικά τίποτα!

    panasonic_Toughpad_2

    To συγκεκριμένο tablet 7 ιντσών έχει σχεδιαστεί για αντέχει το πολύ «ξύλο», καθώς τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο του επιτρέπουν να μην επηρεάζεται από την υπερβολική ζέστη, τις αναπάντεχες πτώσεις την υγρασία και τη σκόνη, ενώ φυσικά είναι αδιάβροχο και όσες φορές και εάν προσπαθήσετε να το λυγίσετε το πιθανότερο είναι να… τραυματιστείτε. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό το Toughpad απευθύνεται σε μία ειδική κατηγορία επαγγελματιών που οι ανάγκες της εργασίας τους είναι τέτοιες που απαιτούν τη χρήση ανθεκτικών smartphones και tablets. To Toughpad FZ-B2 στηρίζεται σε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Celeron, ο οποίος τρέχει στα 2.16GHz, διαθέτει 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμο μέσω microSD), αλλά και δύο κάμερες (5MP κύρια και 2MP μπροστινή), όπως επίσης μία θύρα USB 3.0. Το Panasonic Toughpad παρέχει αυτονομία στις 7 ώρες και μια πλήρη φόρτιση της συσκευής μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε περίπου 2.5 ώρες. panasonic_Toughpad_1

    Σίγουρα, το Toughpad της Panasonic μπορεί να μην είναι κομψό και ελαφρύ όπως το iPad, ωστόσο είναι τόσο ανθεκτικό που μπορεί να αντέξει ακόμη και σύγκρουση… με τρένο! Το Panasonic Toughpad θα βρίσκεται στα αμερικανικά καταστήματα στις αρχές Φεβρουαρίου και θα είναι κομματάκι τσιμπημένο, καθώς θα κοστίζει περίπου στα 1299 δολάρια.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles