20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Pancake Man: Η superhero παρωδία που σπάει τα ταμεία στην Κίνα

    Την περασμένη εβδομάδα το Pancake Man άνοιξε στην Κίνα και έγραψε ιστορία στο box office. Η ταινία, μία παρωδία των superhero ιστοριών, συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα έσοδα μέσα σε μία ημέρα στην ιστορία της χώρας, κάνοντας φυσικά τον τίτλο διάσημο στο παγκόσμιο σινεμά. Είναι χαρακτηριστικό πως αμέσως μετά έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες κυκλοφορίας της στη Νότια Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Και ναι, ο κύριος που βλέπετε στη φωτο δεν είναι άλλος από τον Jean-Claude Van Damme που εμφανίζεται στο φιλμ ως ο “κακός” της υπόθεσης.

    JCVD_Jian_Bing_Man

    Το φιλμ είναι μία ιδέα του Κινέζου κωμικού Da Peng, που έγινε γνωστός στη χώρα από την web series του Diors Man. Το Pancake Man διηγείται την ιστορία ενός φτωχού, καθημερινού τύπου που θα αποκτήσει σούπερ δυνάμεις, χάρη στα pancakes που πουλάει. Και ο μοναδικός που θα τολμήσει να τα βάλει μαζί του είναι ο Jean-Claude Van Damme.
    Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter το φιλμ τα πήγε τόσο καλά στην Κίνα που έχει προγραμματιστεί να προβληθεί και στην Αμερική. Είναι χαρακτηριστικό πως το budget του ήταν 13 εκατομμύρια δολάρια και έκανε άνοιγμα της τάξης των 69.02 εκατ.!
    Σίγουρα το κινέζικο χιούμορ δεν αρέσει σε όλους, μπορεί ακόμα και αυτή η παρωδία να μην κάνει γκελ στους περισσότερους, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως το Χόλιγουντ πλέον κοιτάζει διαρκώς προς την αγορά της ασιατικής χώρας και δεν αφήνει να περνάει τίποτα απαρατήρητο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles