23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ΠΑΝΙΚΟΣ! 8 εκατομμύρια registrations για το Xiaomi Mi Max!

    Η Xiaomi είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα κορυφαία brands στην Κίνα και ήδη έχει αρχίσει να φτιάχνει το όνομα της και να ισχυροποιεί την παρουσία της και στις υπόλοιπες περιοχές του κόσμου. Το τελευταίο smartphone της γνωστής εταιρείας που αμέσως τράβηξε το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού είναι το Mi Max, το οποίο πρόκειται για ένα υπερμέγεθες phablet στις 6,44 ίντσες!

    mi Max 2

    H Xiaomi κατά την προσφιλή της τακτική έτρεξε ένα launch flash sale event, όπου 8 εκατομμύρια Κινέζοι χρήστες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να αγοράσουν τη συσκευή, η οποία κυκλοφορεί στις 17/5! Φυσικά από το συγκεκριμένο flash sale, η ζήτηση δεν πρόκειται να καλυφθεί ούτε κατά διάνοια, καθώς για το launch του έγιναν διαθέσιμες (μόλις) 100.000 συσκευές, (πράγμα που σημαίνει με απλά λόγια ότι “όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε”)! Το Mi Max διαθέτει εκτός από το τεραστίων διαστάσεων display (και ανάλογα με το configuration), Snapdragon 652 ή Snapdragon 650 chipset, 3 ή 4GB μνήμης RAM, ενώ επίσης κυκλοφορεί σε εκδόσεις των 32/64 και 128GB. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μία συσκευή της Xiaomi προκαλεί “πανικό” σε ένα flash sale event, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την περίπτωση του Mi 5, όπου περισσότεροι από 14 εκατομμύρια χρήστες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για αγορά της συσκευής στο πρώτο flash sale που έτρεξε για αυτή.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles