16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πανοραμικές full HD λήψεις με την 360 action camera!

    Πολλές φορές, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους, χρειαζόμαστε μια ultra wide λήψη για να αποτυπώσουμε στην κάρτα μνήμης μας όλο το μεγαλείο του τοπίου. Για το λόγο αυτό υπάρχουν ειδικές action cams για τις ιδανικές πανοραμικές λήψεις και μάλιστα σε εξαιρετική ποιότητα!

    oem-360-action-cam-1

    Η συγκεκριμένη OEM 360 Degree Panoramic Action Camera μπορεί να κάνει λήψεις 1080p στα 30 FPS χάρη στον ευρυγώνιο fisheye φακό της, με εύρος 180 μοιρών! Έτσι, ουσιαστικά, μπορεί να τραβήξει οτιδήποτε βρίσκεται “μπροστά” της και στα πλάγια, χωρίς να χρειάζεται να τη γυρίζετε διαρκώς και να αποτυπώσει φωτογραφίες και video εκπληκτικής λεπτομέρειας! Επίσης, πλέον δε χρειάζεστε μια action cam για το κάθε μέλος της παρέας όταν κάνετε κάποιο sport όλοι μαζί, καθώς “χωράτε” όλοι στο φακό του μοντέλου αυτού!

    oem-360-action-cam-2

    Ο αισθητήρας έχει ανάλυση 12 MPixels και η κάμερα έχει συνδεσιμότητα Wi-Fi ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μεταφέρετε τα αρχεία σας από την κάμερα σε άλλη συσκευή, αλλά και να “βλέπετε” ζωντανά ό,τι “βλέπει” και ο φακός της, στην οθόνη σας.

    Καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 12 μηνών και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles