13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Paramount Pictures: Άνοιξε την πρώτη μέρα του CinemaCon 2016 ανακοινώνοντας τις επερχόμενες παραγωγές της

    H Paramount Pictures κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη μέρα δίνοντας την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τις επερχόμενες παραγωγές της όπως, το sequel του The Ring, Rings, το The story of your life του Denis Villeneuve, το Jack Reacher: Never Go Back,  το πολυαναμενόμενο Baywatch του επόμενου καλοκαιριού και άλλα. Εντύπωση μας έκανε η μη αναφορά της εταιρίας στο Star Trek Beyond, που θα βγει στις αίθουσες αυτό το καλοκαίρι. Αντ’ αυτού, ο σεναριογράφος της ταινίας, Simon Pegg παρουσίασε τον J.J. Abrams δίνοντας του το βραβείο του Showman της Χρονιάς.

    1112

    Η Paramount Pictures άνοιξε την παρουσίαση με το Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, με πρωταγωνιστές τους Megan Fox και Will Arnett, δίνοντας στη δημοσιότητα μια extended έκδοση του τρέιλερ που βγήκε πρόσφατα. Στη συνέχεια, η χαρακτηριστική φωνή του Morgan Freeman παρουσίασε την ταινία Ben-Hur του Timur Bekmambetov με πρωταγωνιστή τον Jack Huston, που θα βγει στις αίθουσες τον Αύγουστο.

    34354

    Ακολούθησε η  πρώτη παρουσίαση του τρέιλερ του Rings, δείχνοντας τη σκηνή από ένα αεροπλάνο, όπου ένας άντρας μιλάει σε μια γυναίκα που κάθετε στην διπλανή θέση κατά τη διάρκεια αναταράξεων, λέγοντας της για μια γυναίκα που γνώρισε η οποία ανήκει σε μια ομάδα που αποκαλείται “The Sevens”, και του έδωσε τη γνωστή βιντεοκασέτα. Την επόμενη μέρα δέχεται ένα τηλεφώνημα που του ανακοινώνει ότι θα πεθάνει σε 7 μέρες. Και η ιστορία συνεχίζεται…

    5123

    Κατόπιν, με ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, ο Tom Cruise, παρουσίασε το Jack Reacher: Never Go Back καθώς έλειπε στα γυρίσματα της ταινίας The Mummy και παράλληλα προετοιμάζει το επόμενο Mission: Impossible. Στο τρέιλερ που ακολούθησε, η σκηνή ξεκινά με δύο αστυνομικούς να ερευνούν το πάρκινγκ ενός εστιατορίου όπου βρέθηκαν δύο άντρες βαριά χτυπημένοι και ακούνε τη μαρτυρία ότι ο υπεύθυνος γι’ αυτό δεν έφυγε ποτέ. Μέσα από το τζάμι του εστιατορίου βλέπουμε τον Jack Reacher

    4421

    Τέλος, ακολούθησαν οι παρουσιάσεις των Florence Foster Jenkins σε σκηνοθεσία του  Stephen Frears με πρωταγωνίστρια τη Meryl Streep, Fences με τους Denzel Washington και Viola Davis, Allied του Robert Zemeckis με τους Brad Pitt και Marion Cotillard, The Story of Your Life από τον Denis Villeneuve με τους Amy Adams και Jeremy Renner, xXx: The Return of Xander Cage με τον Vin Diesel και το Baywatch με τους Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario και Kelly Rohrbach.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles